Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

215testx2.png

La sedinta o sa discutam despre aplicatii, cine vreti sa intre si cine nu si despre formarea celor doua grupe A si B.

Asa, deci cateva cuvinte despre mine.. :>

Poi, ma cheama Paula (si Bianca - oricum nimeni nu imi spune asa) si am 16 ani, dar fac 17 pe 26 iulie mwuhaha, asta insemnand ca sunt LEU. Da, cred in zodiac si toate tampeniile alea, pentru ca sunt superstitioasa. Ma consider destul de sociabila si imi plac oamenii cu simtul umorului, fiindca eu nu sunt foarte serioasa.. - ma rog, doar cand e cazul. Vorbesc mult, chiar foarte mult, cateodata cand nu trebuie, dar oamenii care ma cunosc s-au obisnuit. Sunt hiperactiva, tot timpul am chef sa fac ceva si trec foarte usor dintr-o stare in alta.

Si evident, imi place sa ma joc SAMP :)) cu toate ca sunt fata. Dar sa nu credeti ca nu sunt fata din aia .. fata. Imi place sa fac shopping la greu, sa ma plang de "enspe" mii de lucruri si toate chestiile alea specific feminine, dar nu cred ca va intereseaza asta.

Nu prea stiu ce sa mai spun despre mine.. e mai usor cand sunt intrebata.

Da, cam atat.

>:D<<'>

Aici , se pare ca ne spunem , Adio.

Vreu sa va multumesc , pentru o perioada de 4 zile ati fost ca o familie pentru mine , le multumesc prietenilor mei : Luigi , Mr.GhosTx , Cr1spy , ConversE , Sapty , Joe , Mascota si smitH, ati fost niste prieteni adevarati si pentru asta va multumesc si va respect .

Am fost dat afara , din cauza unui "putzache" ... care se pare ca a strans multi copii de 10,11 ani de partea lui si a unui membru foarte influent care nu ma prea agreat niciodata ...\\

Aveti grija ce faceti , si sa il ascultati pe 0merta este un leader bun.

Edited by TazZmAniA

Idem GhosTx.

Sa vedem ... cu noii recruti cum merge. Personal sper sa urcam si noi ... cel putin pe locu' 3 pt. moment :)

Fara ajutorul vostru, membrii Cuneo este imposibil.

Membri grupa B : Luigi,quix,laur007,sapty,joe_mangano,power],Tyby,Volcom,Smith - va rog sa purtati skinurile , joburile le vom hotara in joc.

Imi pare rau pentru tine condoleante [ unu-i plange ca i-a murit , altu rade ca a mai facut unu ] condoleante inca odata

Bine ai venit avem si noi o fata in factiune :X

Uelcome