Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

vMVmFnc.png

Pe data de 16.08.2015, ora 14:00 SEDINTA, la aceasta sedinta vom discuta mai multe lucurui, de altfel fiind si prima mea sedinta ca lider.

Cine nu poate venii la aceasta este obligat sa faca o cerere de invoire, in caz contrar o sa fie sanctionat.

:topic_closed: by Tig3r ca sa vedeti mesajul.

Edited by T I G 3 R
Corectare data.

Saluuuuuuuuuuuut Fratii meiii!!!! Am revenit cu puteri tari rau de tot fratii meii cei puternici rau de tot! Felicitari pentru turfurile furate de la verzui! Gunchu vostru a revenit cu noi forte de beutura! Luni ranga, comenta, rupt in gura, Sambata beat, ce mai, rupere, acu Duminica iar ies cu baietii asa dupa plansu de dimineata ca pleaca Dobrogenii mei acasa, si ne vedem dupa 1 an dabia... :(( Luni revenim cu forte si besturi noi (din partea voastra, ca eu fac acolo un + de minim 3-4 de incalzire) Cand intru la war as vrea sa aud de la baietii mei:

Sa traiti si numai bine!

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

vMVmFnc.png

MAINE PE DATA DE 17.08.2015 NU ACCEPT NICI O INVOIRE !

Maine 17.08.2015 ora 12:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. Docks I LS - ATTACK

2. Unity Station LS - DEFEND

3. Idleewood LS - DEFEND

4. Glen Park LS - ATTACK

La acest war

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 12:45.

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Am pierdut ultimul war din cauza ca nu ascultati de cei mai experimentati din gang , mie mi-a ajuns sa tip sa va retrageti ca luati pozitii de toata jena , astia care stiti ca nu faceti fata la waruri va astept demisiile , va fac o lista daca nu stiti care sunteti.

[AIM]Gh[o]sT. 2 3 1770 Zsombi. 0 2 270 [uN]TrollFaceManiac 4 6 1680 [F4L]Calin33 2 4 1500 Mafiotul06 0 3 810 Supradoza[eS] 1 4 570 DDSeddie 2 5 1140 [F4L]Grecuu17 0 3 1230 AnSifE_BallaNtineS 3 7 1530 StarkTM[VIP] 1 5 1710 [F4L]Titan.Camorra 1 6 1620 Ony. 2 7 1350 [AIM]Okpi. 0 7 1110 MMicugaby 1 8 1140

Edited by BeyondOwn

Multi au iesit la ultimul war, nu e frumos baieti, cat despre cei ce a ti fost prezenti stiti foarte bine am pierdut din cauza neascultarii voastre, a-ti intrat in ei degeaba fara nici un motiv, nu va inteleg de ce?! erau 13 oameni pe turf noi 25 iar voi mergeti in ei? INVATATI SA JUCATI CU CAP BBA BAIATI GANDITI CA DEAIA AVETI CREIER.

Edited by AIM Sassori VALOARE ZEW

Nu inteleg ce cautati voi la Skate Park. Voi nu ganditi, macar daca jucati cu cap acolo dar voi stateati toti claie peste gramada sa va omoare ala de sus. Exista in GSB unii mai experimentati ca voi. Dar aveti voi noroc ca sunt cativa in mafia asta care au putina gandire. Nu stau sa fac lista.