Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

innebuneste toti baietii! :))

stiu ca voi toate discutile le faceti pentru +1 dar nu imi pasa ziceti cevreti asa va aratati cine sunteti si cat de inumani puteti fi. Nu vam crezut chear asa dar asta e si donz din cate imi amintesc eu nu mai esti in cunoe asa ca nu mai fa aicea +1 te rog frumos

dook adevarul este ca tu cateodata intreci masurile, de exemplu la ultima sedinta la care am participat u imi dadeai pe /w de cel putin 30 de ori, textul "SPAM" si nu puteam vedea ce scrie cr1spy.

apropo ma intorc duminica, sa prelungit vacanta. :)>-

Cristina sti ce inseamna sa faci +1?sa scri asa pur si simplu +1 sau cv la ''misto''..dar eu am dat un com la ce a zs el..in plus Donz in seara asta revine in Cuneo si are tot dreptul sa posteze..daca nu iti convine,ori pleci,ori nu te mai bagi aiurea,nu o zic cu rautate,dar asta este adevarul...:(

dook adevarul este ca tu cateodata intreci masurile, de exemplu la ultima sedinta la care am participat u imi dadeai pe /w de cel putin 30 de ori, textul "SPAM" si nu puteam vedea ce scrie cr1spy.

apropo ma intorc duminica, sa prelungit vacanta. :)>-

/togwishper

Cristina sti ce inseamna sa faci +1?sa scri asa pur si simplu +1 sau cv la ''misto''..dar eu am dat un com la ce a zs el..in plus Donz in seara asta revine in Cuneo si are tot dreptul sa posteze..daca nu iti convine,ori pleci,ori nu te mai bagi aiurea,nu o zic cu rautate,dar asta este adevarul...:(

sc nu am vrut sa las coment cu comentu tau deasupra . Nu am nimica cu Donz el nu trebuia sa se bage. si donkieeee a zis ca fac +1 la el ma refer

Nush ce s-a intamplat la acea sedinta,/togw a zs Cr1 sa nu dam,dar in fine,va intelegeti voi..dar m-a deranjat chestia aia cand a zs Cristina ca fac +1,fara sa isi dea seama ca ala nu este un plus 1,da asta este....

App si Cristina,tu fiind membru in The Cuneo Family,nu ai VOIE sa iti reclami un coleg la plangeri..aceste lucruri se rezolva impreuna cu liderul si subliderul factiuni in familie,nu in vazut tuturor,acum pedeapsa ta poate fi maxima [DEMISA].Insa asteptam parerea lui Cr1!

Oke Cristina,acum am vazut Comul tau..insa asteptam o decizie!

Edited by Iulian30

nici eu nu am vrut sa ma cert dar asa ceva nu se face am 20 de ani si vine donkieeee care scuzatima nu ii dau milti ani si ma face FA si cu BA. in primul rand james a zis frumos aseara sa nu vb urat la si atentionat pe donkieeeee dar el tot vb urat cu mine nu.Si daca e sa fiu demisa asta e , iam facut post pt ca nutacea din gura se tinea mare si tare si el si alti care nu are rost sa vb alti vor sa faca ceva cu mafia asta dar pe ei nu-i intereseaza numai sa vb urat si sa ii ia la misto.