Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

adica voi va luati dupa idiotii de vlady,atentat,claudiu?care au vrut sa plece ca dadea wipe la rank?cum adica a distrus nici n-a inceput si deja il judecati.....poate nu va fi prea bun dar nici cel mai #cenzurat# lider nu e....din contra eu il consider unul dintre cei mai buni

Eh stati relaxati ca 0merta-i bun :>

lol...am zis eu ceva la adresa lui?nu trebuia sa dea wipe..asta e parerea factiunii nu a mea...

Acum eu vreu sa fiu iar cuneo..nu se poate nu am lvl..ce fac?nu mai vreau factiuni pasnice...mie imi place dm...actiunea.. I`m addicted to Cuneo Family!

Discutii intre membrii Familiei Cuneo

8mx74vjcw0ylqtexxzvb.jpg

Incepand cu data de 13.Martie.2010 eu voi fii Don Cuneo, fie ca va place fie ca nu. Desii nu am apucat sa fac nici macar o recrutare am reusit performanta de a duce aceasta familie pe ultimul loc, eu ma intreb daca nu era deja acolo....important e ce va fii peste cateva saptamani, nu acum.

Icstasy si celorlati fosti membrii Cuneo(atentat, vlady....) va multumesc pentru urarile voastre de bine! aveam nevoie...

Acesta cred ca va fi ultimul post..aicia...deocamdata.:D

0merta stiu ca vei face o treaba buna.:D...voi poate nu il cunoasteti atat de bine pe 0merta..dar e de treaba..si stiu 100% ca o sa dea tot ce poate..sa aduca mafia in topuri.

Nu mai judecati cartile dupa coperta.....

o zi buna :D.

Vai de mine,scuzati-ma ca ma bag baieti..dar ati intrecut masura.0merta este unul dintre membrii de onoare,a fost in Hitman Agency pentru 5 luni,si-a facut treaba asa cum trebuie,are cei mai buni prieteni de pe server,un caracter bine asezat si cu un respect aparte.Crede-ti ca noua,cei din hitman,nu ii simtim lipsa?Noi il vrem inapoi,dar si-a incercat norocul si uite ce a facut.Asa il primiti?Daca ati fi in locul lui cum va-ti simti..Urat,va spun eu..Africanul a fost un lider perfect,dar daca a plecat nu inseamna ca cuneo,vai gata gata e pe ultimul loc.Omerta daca doreste va poate aduce si pe primul loc.Va poate reda respect si tot ce este in legatura cu o mafie.Il judecati prea gresit,el e un baiat special.Africane,poate le-ai ajuns prea mult la suflet,odata cu plecarea ta,ei s-au razbunat pe 0merta.Stiu ca vei face o treaba buna.Hitman Agency iti simte lipsa :( .

Eu am fost ales ca sublider al acestei factiuni si vreau ca eu si cu 0merta sa o ducem intre cele mai bune mafii,Sper sa facem o treaba buna cu totii si sai arat la 0merta ca poate avea incredere in mine si ca nu mia dat sublider degeaba :D

Edited by F4L Mascota

Va pot ajuta si eu la spam? :D

Bravo mascoto pentru sublider. O sa faceti o treaba minunata si Cuneo Family a fost tot timpul pe primul loc si tot acolo va ramane pentru ca a venit ca lider 0merta care va faceo treaba minunata alaturi de mascota.

Succes in reorganizarea mafiei!

P.S: Si eu vreau spam la s.i dar nu am cu cine :)) asa ca imi incerc norocul pe altundeva.