Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

1.e emptY nu empy.

2.Nu stau toata ziua in joc, pentru ca nu am timp.Daca as avea timp probabil as sta un pic mai mult, dar cum nu am nu o fac.

@Donz si simon dragos poate terminati cu cearta asta.Daca tot nu va suportati evitati'va reciproc si terminati.

Stim ca e emptY_mdY

Nu se cearta nimeni, toata lumea se intelege

...

Usor boy usor

Ce ai zis de ti'a editat delux postul ? /:)

CUm vrei sa zica daca l-a editat? :)) O sa-l mai edeiteze o data

Salut,ce faceti?

Salutare, eu invat la geografie :-S. Tu?

1.e emptY nu empy.

2.Nu stau toata ziua in joc, pentru ca nu am timp.Daca as avea timp probabil as sta un pic mai mult, dar cum nu am nu o fac.

@Donz si simon dragos poate terminati cu cearta asta.Daca tot nu va suportati evitati'va reciproc si terminati.

I`auzi.... Eu cred ca ar trebuie sa iti vezi de treba ta...Ca aici nu se cearta nimeni.

Edited by Simon D

I`auzi.... Eu cred ca ar trebuie sa iti vezi de treba ta...Ca aici nu se cearta nimeni.

hai ma terminatio odata....nu va mai certati

Nu'mi vad de nicio treaba, si termina cu figurile astea.

Vrei sa'mi spui mie ca va iubiti mult de va tachinati asa, nu ?

Tre' sa intelegeti un lucru, nu va tine nimeni cu forta aici.Daca credeti ca ati venit aici sa faceti caterina proasta si sa incalcati regulamentul plecati pe unde ati venit.

Alta data iti tii impresiile pentru tine si nu imi spui tu mie ce sa fac.

Tre' sa intelegeti un lucru, nu va tine nimeni cu forta aici.Daca credeti ca ati venit aici sa faceti caterina proasta si sa incalcati regulamentul plecati pe unde ati venit.

EmptY, sper sa nu faci aici ca si in F.B.I discutii, ok ?

Nu comentati postul.

Mai mdY de ce te iei de el/ei? nu stii cat de mult se iubesc =))=)))=)) ca doi porumbei pe un transformator =))=))

Lasa-i mai. Vedeti-va de treaba. Si eu am facut candva la fel si nu am rezolvat nimic, mai degraba faci cum zic ei si pari ca te intelegi cu ei. Trebuie sa-l cunosti pe om inainte sa-l caracterizezi

Stefane stai linistit :) nu o sa faca la fel, o sa facem la fel :))

Edited by Rogue

Eu nu sunt Robotiquis sau Delux, sa bagati discutii de filosofii pe un joc, asta discutati pe messenger sau in particular nu ma intereseaza.. eu vream personal sa facem aici ceva serios nu ca la celalte factiuni, cand aplica cineva sa zica "aaa, las ca ma duc la aia ca tot aia e, numai numele difera si membrii".

Eu nu sunt Robotiquis sau Delux, sa bagati discutii de filosofii pe un joc, asta discutati pe messenger sau in particular nu ma intereseaza.. eu vream personal sa facem aici ceva serios nu ca la celalte factiuni, cand aplica cineva sa zica "aaa, las ca ma duc la aia ca tot aia e, numai numele difera si membrii".

Pai tu nu esti Robotiquis, deoarece si bicaz tu nu discuti cu noi, pe cand Robotiquis ne aducea subiecte si le dezbateam. Ideea e ca trebuie sa discutam si noi ca intre oameni cu totii, nu numai despre SA-MP, de lucruri gen: am luat payday 2k :X yeee iubesc b-zone, sau m-a salutat balon sunt cel mai tare

Ce faceam acolo ? :))

Mult spammmmmmmmmmm

Mda, scuze de dublu post, am crezut ca se adauga in celalalt.

Ma nab0z0r nu mai fa double-post :-S. noapte buna

ON: Ma culc si eu, noapte buna

* Nickname-ul tau : Delux23
* Rank : Don Cuneo
* Intalnire : Sedinta saptamanala .
* Data/Ora : 8.04.2011 / 21:00
* Alte precizari : Prima sedinta.Distribuirea job-urilor.Avem de discutat pe seama multor teme.Va vreau in numar cat mai mare . Merci ! 

Sa veniti toti, daca nu MA SUPAR.