Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, am venit si eu cu o propunere. Va rog sa o cititi si sa-mi ziceti daca merita data mai departe.

~Arms Dealer (Vanzator de arme)~

Jobul "Arms Dealer" este desigur un job pe care il stim toti, dar nu foarte avantajos. Acesta nu este foarte avantajos datorita faptului ca nu poti sa urci in skill. Propun ca la job-ul "Arms Dealer" sa poti urca de la skill 1 la skill 5.

Criterii pe skill:

- Skill 1: Acest skill sa iti permita sa cumperi 10 pachete de Materiale, la pretul de $1000, in schimbul carora sa primesti 500 materiale. (Armele sa coste materiale: SDPistol (100); Deagle (150); Shotgun (200); MP5 (300); M4/AK47 (600); Rifle (700).

- Skill 2: Acest skill sa iti permita sa cumperi 10 pachete de Materiale, la pretul de $800, in schimbul carora sa primesti 600 materiale. (Armele sa coste materiale: SDPistol (100); Deagle (150); Shotgun (200); MP5 (300); M4/AK47 (600); Rifle (700).

- Skill 3: Acest skill sa iti permita sa cumperi 10 pachete de Materiale, la pretul de $600, in schimbul carora sa primesti 700 materiale. (Armele sa coste materiale: SDPistol (100); Deagle (150); Shotgun (200); MP5 (300); M4/AK47 (600); Rifle (700).

- Skill 4: Acest skill sa iti permita sa cumperi 10 pachete de Materiale, la pretul de $400, in schimbul carora sa primesti 800 materiale. (Armele sa coste materiale: SDPistol (100); Deagle (150); Shotgun (200); MP5 (300); M4/AK47 (600); Rifle (700).

- Skill 5: Acest skill sa iti permita sa vinzi arme fara a mai avea materiale.

Model crestere skill 1-5:

- Skill 1: Sa trebuiasca sa vinzi 500 arme.

- Skill 2: Sa trebuiasca sa vinzi 1000 arme.

- Skill 3: Sa trebuiasca sa vinzi 1500 arme,

- Skill 4: Sa trebuiasca sa vinzi 2000 arme.

- Skill 5: Final skill.

Vreau sa adaug faptul ca acest skill va fi foarte greu sa fie crescut pana la skill 5. Acest lucru conteaza foarte mult, datorita faptului ca pentru a putea vinde arme fara materiale (asta inseamna un profit enorm), sa trebuiasca sa muncesti si tu la randul tau foarte mult.

Bun venit celor noi... sper sa va descurcati si sa va intelegeti foarte bine cu ceilanti colegi, cat despre acest "antrenament" in mare parte sunt multumit fiind primul impreuna si neavand o mare pregatire, v-ati descurcat dar de maine vom lucra serios.

Deci astept maine 20-25 de oamenii la antrenament, sa nu fiu nevoit sa iau masuri!

Atentie! Maine voi alege 4-5 mentorii, cu 4-5 membrii care vor lucra impreuna, adica ii vo indruma, antrena impreuna ca un colectiv ca la waruri sau la situatii sa lucreze excelent impreuna.

Noapte buna.

Bun venit celor noi... sper sa va descurcati si sa va intelegeti foarte bine cu ceilanti colegi, cat despre acest "antrenament" in mare parte sunt multumit fiind primul impreuna si neavand o mare pregatire, v-ati descurcat dar de maine vom lucra serios.

Deci astept maine 20-25 de oamenii la antrenament, sa nu fiu nevoit sa iau masuri!

Atentie! Maine voi alege 4-5 mentorii, cu 4-5 membrii care vor lucra impreuna, adica ii vo indruma, antrena impreuna ca un colectiv ca la waruri sau la situatii sa lucreze excelent impreuna.

Noapte buna.

ba ai uitat sa ma treci la friends , sa vezi ce te bat =))

P.S : Noapte buna

Din punctul meu de vedere , a fost un "antrenament" reusit , in concluzie la sfarsitul live'ului Razvan14 l'a apreciat pe Delux'.

Eu ma retrag , va spun bun venit celor noi (sper sa va acomodati repede) si noapte buna.

Din punctul meu de vedere , a fost un "antrenament" reusit , in concluzie la sfarsitul live'ului Razvan14 l'a apreciat pe Delux'.

Eu ma retrag , va spun bun venit celor noi (sper sa va acomodati repede) si noapte buna.

nb