Jump to content

Max Payne 3

Greet
 Share

Recommended Posts

Max Payne este unul dintre cele mai iubite shootere all-time. Povestea, atmosfera, grafica si efectele din primele doua jocuri au fost duse la extrem. Iar performanta va fi foarte greu de egalat in prezent, unde majoritatea producatorilor de jocuri urmaresc castiguri cat mai mari in timp cat mai scurt.

Ba chiar povestea a fost expusa si intr-un film, care nu demult a aparut pe marile ecrane.

Rockstar a anuntat Max Payne 3 ca fiind in dezvoltare, urmand sa fie lansat la sfarsitul anului 2009, pe XBOX 360, PS3 si PC.

max2.jpg

Max Payne 3 este construit pe motorul grafic RAGE, cel folosit in GTA IV, deci va avea un ciclu noapte si zi, un mediu distructibil si in plus un mod multiplayer.

Actiunea din Max Payne 3 se va desfasura in Sao Paolo la 10 ani dupa evenimentele din Max Payne 2. Acum Max este chel, cam grasut si dependent de calmante, iar toate acestea vor afecta gameplay-ul. Nici macar nu mai poarta celebra geaca de piele :|

Daca va intrebati ce motivatie va mai avea el sa impuste de nebun zeci de oameni rai? Se pare ca vrea sa afle adevarul…

Cred ca va fi un Max Payne va avea o continuarea reusita, spun asta doar pentru ca Rockstar lucreaza la el.

Cerinţe minime de sistem:

Sistem de operare: Windows XP / Vista

Procesor: Intel Core 2 Duo@1.8 GHz / AMD Athlon X2 64@2.4 Ghz

Memorie: 1 GB

Hard Drive: 16 GB Drum liber

Memorie video: 256 MB

Video Card: NVIDIA GeForce 7900 / ATI Radeon X1900

Placa de sunet: compatibilă DirectX

Claviatură

Mouse

Sursa:

ggb.ro

Intr-adevar este un joc iubit,l-am jucat si eu,am inceput cu Max Payne 1,apoi 2 si bineinteles nu m-am putut opri si a trebuit sa joc si Max Payne 3,este un joc extraordinar si vi-l recomand tuturor,nu aveti ce regreta!

Sorry,jocul apare prin martie in USA si prin decembrie in ASIA,daca nu ma insel, deci nu prea ai avut ce sa joci.

Caracterul din Max Payne 3 e mult mai smecher decat cel din precedentele, imi place mai mult infatisarea si este un storyline mai placut. Big up pentru joc,deabia il astept.

Este un joc extravagant, dar nick47 nu prea cred ca ai apucat tu sa joci acest joc, dupa cum spunea si Evan "jocul apare prin martie in USA si prin decembrie in ASIA". Unii nu stiu cum sa minta sa fie interesanti... :-J Dupa parerea mea jocul este unul de exceptie, dabia astept sa iasa sa apuc si eu sa mi-l iau sa il joc. :)

Max Payne 1 si 2 mi-au placut foarte mult , nu stiu ce sa spun despre 3 , nu l-am jucat dar dupa Trailer am vazut un joc interesant cu multa actiune, Creatorii acestui joc au gandit niste povesti destul de interesante pentru personajul din joc , Sa o tina tot asa !

Edited by Hoogan

Max Payne 1 si 2 mi-au placut foarte mult , nu stiu ce sa spun despre 3 , nu l-am jucat dar dupa Trailer am vazut un joc interesant cu multa actiune, Creatorii acestui joc au gandit niste povesti destul de interesante pentru personajul din joc , Sa o tina tot asa !

Nu a aparut inca , apare in Martie 2012

Intr-adevar este un joc iubit,l-am jucat si eu,am inceput cu Max Payne 1,apoi 2 si bineinteles nu m-am putut opri si a trebuit sa joc si Max Payne 3,este un joc extraordinar si vi-l recomand tuturor,nu aveti ce regreta!

Lol

On: Max Payne 1 nu mia placut , 2 l-am terminat de cateva ori cand eram mai mic , imi place jocul , acum nu ma mai atrage asa de tare, vedem daca are o atractie puternica asupra gamerilor Max Payne 3 cand apare, dupa cerinte nu e cine stie ce

Mai, adevarul este ca Slow Motion-ul / Bullet Time-ul si efectele de camera al primului joc l-au facut chiar unic la vremea respectiva. Si totusi, vorbim de 2001. Nu ma refer la aceste caracteristici precum concepte, ci mai mult la tehnica soft si engine-ul folosit. Coliziunile si proiectilele aveau o arhitectura aparte, si animatiile puteau fi modate foarte usor. Imi aduc aminte de primul mod folosit pe Max Payne, si anume Kung Fu 3.0 de la Kenneth Yeung. Nu voi uita niciodata cat de mult m-am chinuit sa fac acel mod sa functioneze pe o versiune RIP a jocului. Dar deh.. la vremea respectiva cei ce aveau internet erau copiii de bani gata.. si vitezele variau de la 1.5 kps - 10 kps.. Vremuri grele ;))

Intr-adevar Max Payne a fost o experienta unica, conturandu-se in jurul unei povesti noir superbe, din momentul in care am gasit-o pe Michelle zacand moarta pe pat cu acei drogati in casa, pana in momentul in care l-am omorat pe Vlad, singurul mafiot pe care Max il considera prieten. Acest personaj se incadreaza cel mai mult in sintagma "Once a bad guy, always a bad guy". Dar nu pot sa neg ingeniozitatea cu care a fost conturat, atat din punct de vedere al caracterului, cat si al evenimentelor ce i-au dezvaluit adevarata fata. Nu am inteles clar ce se intampla cu Mona la sfarsitul lui Max Payne 2.. intrucat daca termini jocul pe dificultate normala ea moare, dar daca termini jocul pe dificultatea Dead on Arrival ea traieste. Such a mindf*ck..

Presupun ca in Max Payne 3 nu se va face referire la episoadele precedente, si asta ma cam intristeaza deoarece povestea noir al acestui joc era elementul de succes. Dar nu pot sa spun ca nu sunt curios cu ce fetite se mai incurca Max.. si.. o da in bara, ca de obicei.

In conluzie, cred ca va fi un joc superb si vi-l recomand cu placere. Dar inainte de a juca acest joc, cred ca v-ar prinde bine sa le jucati si pe cele precedente. Astfel ati intelege la ce m-am referit mai sus. Happy gaming!

Edited by Klaudiu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.