Jump to content

B-Zone TV - Criminal Life Of Los Santos

MrKira
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: B-Zone TV - Criminal Life Of Los Santos

Gen: Actiune

Durata: 5 minute si 27 de secunde - 5:27

Data lansarii: 5-Noiembrie-2011

Scurta prezentare: Dupa 10 ani de locuit in orasul Vice City, Carl, un tanar in varsta de 21 de ani se intoarce inapoi in orasul sau natal, Los Santos. Acesta este intampinat la intoarcerea in oras de vechiul lui prieten. In seara acelei zile, Carl a fost invitat la un "raid" prin oras. Dupa ceva timp, Carl realizeaza ca a facut o greseala si ca trebuie sa se bazeze pe el insusi.

Link catre clip:

http://www.youtube.com/watch?v=BHn0bFRnlSQ

Actori: Nicu_Apetrei, CrazyWolf, Silenzio, [skillZ]Max, George_H, Andrey, Jeremith, Paulyks

Multumiri speciale: Nicu_Apetrei - Pentru actorul care m-a ajutat sa filmez timp de 2/3 ore in continu fara sa se planga de ceva.

--For B-Zone Community--

Edited by SkillZ Max

Imi place povestea, in general ti-a iesit bine. Sfarsitul e cel mai tare, cand se boxeaza cei 2 :)). Iar apoi l-ai filmat pe Carl din spate, in timp ce aparea adresa serverului, exact ca in filme. Felicitarile mele, mi-a placut! :).

Deci ai progresat de la filmulete pe care le-ai mai facut.

Mie unu acesta imi place cel mai mult.

Dintre cele pe care le-ai mai realizat.

Nu as vrea sa te dezamagesc, dar am doar 2 filme in total. Parerea mea este ca ai postat pentru +1. Macar ma bucur ca ti-a placut

Va multumesc si celor care au lasat comentarii si spun ca le-a placut filmul.

=))

1. Pe ăla îl oprește Poliția? și pe urmă aștia se bat cu /box?

2. Ce caută 'bunicu' în toată povestea asta?

3. După ce trage 2gloanțe stă 2/3 secunde și pe urmă moare?

1. Vreau sa va anunt ca acest film o sa fie un serial de acuma si o sa intelegi de ce era politia acolo. Stiu ca pare putin prea ciudata faza dar o sa intelegi mai incolo de ce s-a intamplat asa

2. Batranul ala care a fost omorat? Ei bine, am vrut sa fie si un subiect de cearta... ca sa fie actiunea

3. Stiu ca nu a fost prea rapida moartea dar poate ca s-a mai tinut putin pe genunchi inainte sa moara (Amuzant, huh?)

Frumoos,dar iti lipseste calculator foarte bun pt. San Andreas.

Eu de ex. am dat 8 milioane ca sa-mi Upgradez tot PC-ul doar pt filmele pentru B-Zone.

>-)

Daca vrei sa devii cineva,trebuie sa faci odata si odata si efortul asta.

Frumoos,dar iti lipseste calculator foarte bun pt. San Andreas.

Eu de ex. am dat 8 milioane ca sa-mi Upgradez tot PC-ul doar pt filmele pentru B-Zone.

>-)

Daca vrei sa devii cineva,trebuie sa faci odata si odata si efortul asta.

Ei bine Dani, imi pare bine ca ti-a placut, si se pare ca ti-a placut destul de mult avand in vedere ca ai scris "frumoos" :). Am doua vestii pentru toata lumea:

Avand in vedere ca acum am mai invatat cum se fac filmele in San Andreas si cum se foloseste Camhack, impreuna cu Nicu_Apetrei (Actorul Principal), am decis ca acest filmulet sa fie doar o mica nota muzicala dintr-o intreaga partitura pe langa ceea ce urmam sa facem. Ca sa va explic mai pe intelesul vostru, voi face un serial de acum inainte pe baza acestui caracter (Carl). Sper ca o sa ma sustineti cand o sa am nevoie si ca o sa va placa munca pe care urmeaza sa o depun. (Asta este vestea ce buna)

Vestea ce rea ar cam fi urmatoare, si spre dezamagirea tuturor, anunt cu parere de rau ca nu am inca conditiile necesare pentru a-mi imbunatati calculatorul sau sa imi iau altul mai nou, INSA, mi s-a ivit o portita spre rai intr-un fel sau altul. In curand, impreuna cu familia mea ma voi muta in Belgia. Avand in vedere ca acolo voi avea niste conditii mai bune, voi face tot posibilul sa imi cumpar un calculator foarte bun si un internet cu o viteza buna. Dar nu vreau sa fiti dezamagiti in totalitate, vreau sa pun accentul din nou pe acel INCA.

Va multumesc tuturor celor care ati vizionat acest filmulet. Sper ca v-a placut si ca o sa urmariti in continuare, de acum inainte ceea ce o sa mai creez.

EDIT: Am uitat sa mentionez un lucru. Am vazut si eu de abia in filmare ca totul mergea putin cam greu, ei bine asta era de la server. In acel moment, serverul B-Movie avea lag si nu prea aveam ce sa facem decat sa ne continuam munca cum putem. Am muncit 4 ore in continu si am facut de asemenea multe greseli insa ne-am corectat rapid. Sper ca o sa ne intelegeti

Edited by SkillZ Max

Ai niste cadre de filmare destul de bunicele in unele parti,dar sa fim seriosi? e prea ireal totul,story-ul e putin plagiat dupa cel de la san andreas single player si sunt multe greseli,sa nu mai zic de subtitrarea prea mare.

Ei bine Dani, imi pare bine ca ti-a placut, si se pare ca ti-a placut destul de mult avand in vedere ca ai scris "frumoos" :). Am doua vestii pentru toata lumea:

Avand in vedere ca acum am mai invatat cum se fac filmele in San Andreas si cum se foloseste Camhack, impreuna cu Nicu_Apetrei (Actorul Principal), am decis ca acest filmulet sa fie doar o mica nota muzicala dintr-o intreaga partitura pe langa ceea ce urmam sa facem. Ca sa va explic mai pe intelesul vostru, voi face un serial de acum inainte pe baza acestui caracter (Carl). Sper ca o sa ma sustineti cand o sa am nevoie si ca o sa va placa munca pe care urmeaza sa o depun. (Asta este vestea ce buna)

Vestea ce rea ar cam fi urmatoare, si spre dezamagirea tuturor, anunt cu parere de rau ca nu am inca conditiile necesare pentru a-mi imbunatati calculatorul sau sa imi iau altul mai nou, INSA, mi s-a ivit o portita spre rai intr-un fel sau altul. In curand, impreuna cu familia mea ma voi muta in Belgia. Avand in vedere ca acolo voi avea niste conditii mai bune, voi face tot posibilul sa imi cumpar un calculator foarte bun si un internet cu o viteza buna. Dar nu vreau sa fiti dezamagiti in totalitate, vreau sa pun accentul din nou pe acel INCA.

Va multumesc tuturor celor care ati vizionat acest filmulet. Sper ca v-a placut si ca o sa urmariti in continuare, de acum inainte ceea ce o sa mai creez.

EDIT: Am uitat sa mentionez un lucru. Am vazut si eu de abia in filmare ca totul mergea putin cam greu, ei bine asta era de la server. In acel moment, serverul B-Movie avea lag si nu prea aveam ce sa facem decat sa ne continuam munca cum putem. Am muncit 4 ore in continu si am facut de asemenea multe greseli insa ne-am corectat rapid. Sper ca o sa ne intelegeti

Nu ne referim la Lagul de la conexiunea de la Net sau ca avea serverul probleme.

Ne referim ca in timp ce filmai aveai in jur de 15 FPS (frame-uri) in loc de 30 Normal.

Nu ne referim la Lagul de la conexiunea de la Net sau ca avea serverul probleme.

Ne referim ca in timp ce filmai aveai in jur de 15 FPS (frame-uri) in loc de 30 Normal.

Dupa cum am mai spus, calculator meu cam lasa de dorit... daca vreti sa stiti de cat timp il am... aproape 10 ani... insa merge foarte bine (Inca)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.