Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, paramedici. Tocmai ce m-am trezit si eu si am aflat ca a fost serverul ON aseara pe la 1. Dar se pare ca 'fericirea' unora a durat prea putin, deci asteptam sa dea Corneliu TC. :))

Nu eram in F/P cand am facut si am facut pentru ca tragea unu mereu in mine.Ieseam din casa si ma limpusca X_X .Aveam rent acolo la Pay'N'Spray..E prima data cand mia dat o sa ma sanctionati pentru asta?adica ma dati afara?? X_X X_X

Depinde, sigur nu erai in F/P cand ai facut acel DM? Pentru ca daca mai si minti, sanctiunea ar putea fi dintre cele mai drastrice, sper ca esti constient de asta. Eu nu prea cred ca pt un DM facut acum 1 saptamana si ceva iti da ban tocmai astazi, la 15:33.

Edited by everzor

Clar. Urmezi si tu, SpaZz.. ma bucur ca te amuza.

Deci fiti atenti, v-o spun o singura data: Eu inteleg ca a revenit serverul, dar nu inteleg ce e cu voi.. REVENITI-VA! Nu profitati de bunul simt de care da dovada Corneliu, ca nu mi se pare corect. Incercati sa nu mai luati ban, mi se pare stupid ca dupa ce stati atata timp in F/P, sa luati ban din tot felul de aiureli. Vedeti-va de treaba si nu mai faceti tot felul de teribilisme in-game.

Edited by everzor

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic