Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut F/P !

Dati click pe semnatura mea si faceti-va cont ! E super jocul , pentru cei care nu vor sa se plictiseasca le recomand acest joc ! Bafta.

Vai Cornele =)) , nu stiu de ce dar ... am ras cu lacrimi la @asta

Oh god ...

Da, stii ca e extrasa din poza care am pus-o cand ai intrebat pentru ce a primit SpaZz. ban, nu? Atunci nu prea s-a observat :-?.

Ma duc la masa, spor la munca! Dupa ma bag la tv sau la citit, nu mai intru in seara asta.

Va multumesc faorte mult ca radeti de mine...

Se mai intampla, Silviu.. dumele cer rasete, asa e in orice caz, nu numai in al tau :). Cel mai bine e sa razi si tu odata cu ceilalti, decat sa te superi, caci nu castigi nimic.

Colegi , ceasului din joc i s`au cam terminat bateriile

Punem toti cate 50 $ sa`i luam niste baterii noi? [mai puternice]

Da, stii ca e extrasa din poza care am pus-o cand ai intrebat pentru ce a primit SpaZz. ban, nu? Atunci nu prea s-a observat .

Ma duc la masa, spor la munca! Dupa ma bag la tv sau la citit, nu mai intru in seara asta.

Mda , sincer , m`am uitat numai la ban , nu si la ce este mai jos sau mai sus , scz :))

Si , Costea , nu rade nimeni de tine , dar acea "faza" a fost oarecum ... amuzanta :))

Edited by Andr3yCzz

am primit ban 3 zile =))))))))))))

Felicitarile mele.

Nu sunt multumit de comportamentul tau, zici ca te afli la stana..

Sper sa nu se mai repete. :)

De acest moment se termina toata distractia, v-ati facut-o cu mana voastra.

Maine (duminica) pana la ora 18:00 cine nu are 40 comenzi este sanctionat drastic.

Spor la treaba.

Noapte buna.

Eversor mie asa imi spune ca am luat ban 3 zile.Deci 3 zile nu pot intra.Corneliu imi pare foarte rau dar daca nu pot intra nu pot face raportul de activitate :(( .Daca ma dai afara asta e nu pot face nimic e decizia ta..Mia placut cat am stat in F/P.Zimi si mie daca ma demiti sa stiu?

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic