Jurjak KIA Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Salutare baieti,eu mi`am terminat treaba aici,sper ca am avut o colaborare buna impreuna,ma despart cu greu de voi,insa oricine are un moment in care trebuie sa paraseasca cuibul in care a crescut,ramaneti factiunea mea de suflet . Al vostru prieten/sublider,AnDreynh0 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveshock Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Salutare baieti,eu mi`am terminat treaba aici,sper ca am avut o colaborare buna impreuna,ma despart cu greu de voi,insa oricine are un moment in care trebuie sa paraseasca cuibul in care a crescut,ramaneti factiunea mea de suflet . Al vostru prieten/sublider,AnDreynh0 ! Mult succes in continuare, Andreynho, ai fost un prieten si sublider de nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Neatza, Medici! Ce faceti? Salutare baieti,eu mi`am terminat treaba aici,sper ca am avut o colaborare buna impreuna,ma despart cu greu de voi,insa oricine are un moment in care trebuie sa paraseasca cuibul in care a crescut,ramaneti factiunea mea de suflet . Al vostru prieten/sublider,AnDreynh0 ! Bafta, AnDreynh0! Ai fost un sublider si un prieten foarte bun. Mult succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Andrey, dintr-o data a venit vestea asta, mai-acum vorbeam ca nu vei iesi mult timp de aici, stii vorbele noastre, dar vad ca ti-ai schimbat decizia si ti-o respect. De cand am intrat aici m-ai primit cu caldura si intelegere, multumesc inca odata! Tinem legatura, bunule prieten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 (edited) Bafta AnDreynh0 nu o sa te uitam o sa fi mereu subliderul nostru cel de nota 10 + Edited August 29, 2012 by AnDr3utZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uiDivo Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Succes mai departe Andreynh0 si imi cer scuze pentru ca uneori nu te-am respectat asa cum trebuia. Vei ramane in amintirile noastre ca un sublider de nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L BogdiBmx Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Multa bafta in continuare Andrey, ma bucur ca te-am avut sublider. Mult succes noului sublider ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3Doctor Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Bafta mai departe Andrey Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Ce plictiseala e fara AnDreynh0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Django Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Acum m-am trezit si eu in 30min intru in game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Salutare, Medici! Back de afara, ne auzim in game. Acum m-am trezit si eu in 30min intru in game Cum poti sa dormi atat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 (edited) oOo cum teai trezit la ora asta Wb Tomas haideti in game Edited August 29, 2012 by AnDr3utZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Django Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Salutare, Medici! Back de afara, ne auzim in game. Cum poti sa dormi atat ? M-am culcat la 06:45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Eu la 00:00 mam culcat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapolis Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Bună seara, abia acum am venit de la lucru..ne vedem in joc. Succes AnDreynh0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waveshock Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Eu am iesit. Noapte buna celor care se culca si restul.. succes la comenzi . Ne auzim mai tarziu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allen Django Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Eu am iesit. Noapte buna celor care se culca si restul.. succes la comenzi . Ne auzim mai tarziu! Ne auzim pe la 2 3 4 5 6 dimineata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brica Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Noapte buna!!! Andreynh0 o sa iti simtim lipas Bafta mai departe ! bafta la cat mai multe comenzi nocturne celor care nu se culca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Noapte buna, Medici! Ne auzim maine. Bafta la comenzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Noapte buna la toti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megapolis Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Am căzut jos de pe bicicletă și acum abia mă mișc Noapte bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brica Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Neata Lume! O sa avem colegi noi, se pare. Mai vorbim in-game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Neatza, Medici! Ce ma bucur ca a revenit forumul. Ne auzim in game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnDr3uTzZu Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Neatza la toti eu acuma mam trezit ne auzim in game o sa avem colegi noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Buna dimineata tuturor. Vreau sa va anunt ca astazi imi dau demisia din Fire & Medic Dept. Multumesc pentru sansa acordata ALLEN, a fost o mare placere sa lucrez alaturi de voi. Nu am avut nici un motiv de cearta cu voi sau neintelegeri, insa as vrea sa petrec mai mult timp in realitate (avand in vedere ca incepe liceul). O factiune minunata, un lider minunat si niste colegi extraordinari. In viitor o sa ma intorc, promit. Va salut pe toti si va urez succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts