Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A venit timpul sa-mi iau ramas bun... Am vrut sa fac o schimbare,am vrut mai multa activitate,si de aceea am apelat la acest transfer in NG,imi pare rau ca parasesc aceasta factiune in care,pot sa zic ca mi-am facut ce-i mai buni prieteni..chiar foarte aproapiati. Va multumesc pentru sprijin si pentru toate celelalte. Aveti grija de voi,si numai bine !

Tin sa multumesc unor persoane in a caror prezenta m-am simtit extraordinar ! Uidivo(ai grija de factiune si sa dai multe goluri la fotbal ) Brunetta ( ai grija de chirosca mea :* ne mai auzim pe mess ) Eugen69 (dodoloscanu meu >:D<<'> ) Mihnea69( [Dodo] Mihnut69 :)) ai grija de tine ) Bilbarbosu ( inactiv in ultima vreme :* da tot barbosu meu ramai :* ) Numai bine !!!

A venit timpul sa-mi iau ramas bun... Am vrut sa fac o schimbare,am vrut mai multa activitate,si de aceea am apelat la acest transfer in NG,imi pare rau ca parasesc aceasta factiune in care,pot sa zic ca mi-am facut ce-i mai buni prieteni..chiar foarte aproapiati. Va multumesc pentru sprijin si pentru toate celelalte. Aveti grija de voi,si numai bine !

Tin sa multumesc unor persoane in a caror prezenta m-am simtit extraordinar ! Uidivo(ai grija de factiune si sa dai multe goluri la fotbal ) Brunetta ( ai grija de chirosca mea :* ne mai auzim pe mess ) Eugen69 (dodoloscanu meu :)) ai grija de tine ) Bilbarbosu ( inactiv in ultima vreme :* da tot barbosu meu ramai :* ) Numai bine !!!

Succes in National Guard Only69 , tinem legatura , pentru noi ai fost un om de treaba si un prieten foarte bun , mi-a facut placere sa te am ca si coleg :* o sa fie-mi fie dor sa ne mai radem pe /r cu tine :o3 , te vom astepta inapoi oricand :* little b B-)

Edited by Kovac

Succes in National Guard Only69 , tinem legatura , pentru noi ai fost un om de treaba si un bun prieten , te vom astepta inapoi oricand :* little b B-)

Kovac little bi ..am uitat de tine X_X scuze..si voi pentru mine ati fost niste colegi si prieteni super ! voi revenii daca voi avea ocazia !

Tin sa multumesc unor persoane in a caror prezenta m-am simtit extraordinar ! Uidivo(ai grija de factiune si sa dai multe goluri la fotbal ) Brunetta ( ai grija de chirosca mea :* ne mai auzim pe mess ) Eugen69 (dodoloscanu meu :)) ai grija de tine ) Bilbarbosu ( inactiv in ultima vreme :* da tot barbosu meu ramai :* ) Numai bine !!!

Sa ai multa bafta in NG. Sper ca te-ai simtit bine la noi si sper sa ai si acolo parte de multi prieteni. Numai bine !

Foarte norocos mai esti ma, Tule! :))

@ Buna dimineata, mai astept inca 2 ore si ma pun la comenzi.

Neata Medici .

Plecati ma la scoala :)) nu sati pe Sa:Mp :-W .

Eu merg la scoala . Succes la comenzi !

Neata Medici .

Plecati ma la scoala :)) nu sati pe Sa:Mp :-W .

Eu merg la scoala . Succes la comenzi !

Succes la scoala. Incep la 12:00, am timp si de scoala.

! Buna dimineata medici! Ne auzim in game la o comanda o vorba alea alea.

Succes la scoala /facultate/comenzi!

Kovac, nu am scoala, azi fac decat 4 ore din 6 :> trebuia sa incep la 12:00 da incepem la 13:30.

Ai noroc nab.

Salutare baieti , acum am sosit si eu de la scoala .

Vorbim in game :> .

Salutare, ce mai faceti? Cum o mai duceti?

Eu am dat aseara primul rob si dupa 10 minute de inchisoare, mi-a picat netul.

Abia acum a revenit, deci stau aici..

Ne auzim la comenzi in joc.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic