Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Colegi eu ma bag la somn .Cei care mai stati va urez succes la comenzi !

Welcome celor noi ,sper sa va acomodati :) in familia noastra si sa ne intelegem bine . Succes !

Neata medicilor. Acum m-am trezit si eu. Intru abia la sedinta pe server ca am ceva treburi. Bafta!

Buna dimineata! La voi cum s-a simtit cutremurul de aseara? Eu m-am trezit din somn si se misca patul:))) si dulapul:))

La ce ora a fost? Oricum eu stau departe de Vrancea si abia un cutremur de 7 s-ar simti puternic si aici.

Edited by Reyzard

Salut colegi ! Eu stau in Constanta :) mai exact Navodari nu prea sunt cutremure aici :) .O sa intru si eu in game mai incolo ,acum ies la un fotbal .Succes la comenzi ! Nu uitati de sedinta !

Eu stau in Targu mures si nu s-a simtit cutremurul... ;)) Welcome celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede si bafta la raport. Nu uitati ca azi avem sedinta de la 16:30. :)

pfoai m-am trezit la 4 dimineata cu 10 secunde inainte o inceput cutremurul si lol ascultam muzica credeam ca o cazut dulapul. apoi m-am dat jos din pat credeam ca se darama blocul...

bafta baietii... :) mi-a facut placere sa fiu cu voi si sa imi fac prieteni noi aici :D bafta celor care ma mai stiu :)) nu ma mai pun sa enumar ca nu vreau sa umplu pagina sau sa ratez pe cineva , ne auzim prin joc ;)

- o sa revin odata in topicul Poze sa postez cate ceva ce am facut eu si cu unii colegi si fosti colegi :)

Edited by S4L An3k

Noapte buna colegi ! Am iesit si eu ,maine la liceu....o noua saptamana de chin.In seara asta nu prea am intrat ca am avut ceva teme . Cei care mai sunteti ON ,succes la comenzi !

@ An3K iti doresc mult succes pe viitor ,ai fost un coleg bun ,dar cam inactiv in ultimele zile :) .Mai vorbim in game .Succes !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic