Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

sa mor eu de nu sunteti si retardati.... acel pm a fost adresat altei persoane si anume lui Denii care a luat ban pt afaceri ilegale si in acel pm ii propusesem o afacere ilegala pentru a rade de ea, ca regreta enorm de mult ce a patit si am mai pus niste sare pe rana iar acel pm l-a citit si kelton si cum continutul se referea la afaceri ilegale m-a banat... dar e putin nab ca acel pm a fost trimis inainte ca acest cont the avenger sa existe, nu stiu de ce m-a banat pe asta si nu pe cel de dinainte de pe care s-a intamplat faza asta . . . .

dar ce mai conteaza . . . . bafta, ca acum cu ban pt afaceri ilegale si cu fp ca o sa fiu demis din paramedics sigur ce rost mai are sa joc. . . . ceauless

Salut!

Imi pare rau ca am fost absent azi la sedinta. Am avut probleme cu netu, am fost la magazin si am cumparat un cablu sa il conectez la PC (poate am mai mult semnal) sa nu m.ai fie conectat prin wi-fi.

Ne vedem in joc! Bafta.

După lupte colosale cu ambulanța, când mă punea jos și mă călca... după chinul așteptări să conduc raindance (aștepți degeaba bă, ca nu prinde nici 150km/h), am reușit să fac rank 3! Mulțumesc Jack_D, pentru că ai încredere în mine.

@@Avenger, limbajul tau lasa de dorit, poate e cum zici tu, dar vezi tu Avenger (razbunatorule), cand vrei sa faci rau cuiva, tot raul se intoarce impotriva ta. Nu stiu daca imi fac o parere aiurea fata de ceilalti colegi ai mei, insa eu cred ca iti cam meriti sanctiunea. Kelton e prieten foarte bun cu Denii si cred ca asta spune multe, tu habar nu ai ce s-a intamplat cu adevarat atunci cand a luat Denii ban. Invidia si rautatea asta va omoara, n-am inteles niciodata de unde ati acaparat atata energie negativa in voi si nu ma refer la toti, unii sunt mana lui Dumnezeu, iar altii total opusul. Drum bun si cale batuta! Sa fii domn e o intamplare, sa fii om e lucru mare...

Paramedicilor! Nu vă voi uita! Ați fost "o rază de soare" pentru mine!

Cei mai tari din facțiune sunt: [bTD]Jack_D (aka nabu' cu ranger), [pH]Tule (aka nabu' afk), Missy (Noua rank 5, patatina), [MS]_Cristina_ (țintă), gabone (negru'), [ms]demonRulzz (nab serios)

Neata! Acum m-am trezit, mai stau putin si intru pe joc.

Bafta Gabone si Covrigel, pacat ca nu m-am imprietenit cu voi asa bine.

Edited by Mitikq

Va saluta Grig154 cred ca ee ultimul salut care vi-l zic aici in topicul acesta.Baieti mersi ca ati fost langa mine acest timp adica 2 luni si 3 zile,va urez multa bafta in continuare si sper sa fiti activi si fara mine =)) .Imi pare rau ca parasesc aceasta factiune dar as vrea sa incerc si altceva inca odata va spun bafta la cat mai multe comenzi :((:(( :((:(( :((:(( .Nu o sa uit niciodata de voi

Edited by Grig154

Va saluta Grig154 cred ca ee ultimul salut care vi-l zic aici in topicul acesta.Baieti mersi ca ati fost langa mine acest timp adica 2 luni si 3 zile,va urez multa bafta in continuare si sper sa fiti activi si fara mine =)) .Imi pare rau ca parasesc aceasta factiune dar as vrea sa incerc si altceva inca odata va spun bafta la cat mai multe comenzi :((:(( :((:(( :((:(( .Nu o sa uit niciodata de voi

GG BAFTA IN CONTINUARE TE PWP iStutn.

Succes in continuare Grig, Covrigel, Gabone. Sper sa mai veniti pe la hq Paramedics. :D Va pup :*

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic