Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare colegi :X .
Un mare welcome celor noi >:D<<'>,sper sa ne intelegem bine si sa stati cat mai mult timp aici.

Felicitari @@IoanaB, pentru rank up :* !!

Click Click! :))

U3KiZfT.jpg?1?1706

CcEbTCN.png?1

Edited by South Wukong

Ţin să le urez încă o dată "welcome" celor noi. Sper să vă acomodaţi cât mai repede, să ajungeţi cât mai "sus" şi să nu ezitaţi să contactaţi un rank mai mare pentru orice nelămurire/întrebare. Decât să greşiţi, mai bine ne întrebaţi, înainte să faceţi ceva. De asemenea, felicitări din nou, Ioana, meriţi din plin. Spor la comenzi, nu uitaţi de rapoarte, cei care trebuie să le faceţi. O zi bună în continuare! :*

PS: Ioana, sper că ai uitat faza de ieri. :))

Ioanaaaaaaaaaaaaaaa, dragostea mea , puiu . Felicitări pentru rank şi te rog să mă aştepţi şi pe mine . Cînd i-au şi eu 5 , o să bem din plin.

Noapte bună la toţi . Te pup ionică.

Baftă mai departe Miles. Ai fost şi eşti un prieten bun, să rămîi tot aşa.

Edited by Mango3

Miles, bafta mai departe, dar chiar voiam sa-ti spun ceva... daca eu si Demon suntem seriosi (hai sa zicem ca eu sunt mai serios), dar daca si Demon e serios, inseamna ca nu ne-ai cunoscut indeajuns de bine ca sa-ti dai seama ce fel suntem, cel putin intre noi. Cheers!

P.S. Ce mult mi-as fi dorit sa fi apucat si eu vremea aia... se vede ca era mult mai misto decat in prezent, check this out! :X

neTjSjJ.png

Edited by Field Chief InSaNe

Salut, Welcome celor noi, sper sa va simtiti, cat mai bine si sa va acomodati cat mai repede si sa nu faceti prostii.

, nu sunt tradator, am facut intentionat sa fac niste poze pentru ca arata frumos cand scrie pe chat Paintball: You killed Brunetta :*:*uJmzW9w.png

Edited by HeHu

, Esti cam nab, pentru secolul asta =)), Lorii a zis in gluma.

Si se zice HeHu. e de vina no sa-i tina nu "sa-l". pwp :*

Felicitari Lorii(Mamii), pentru functia de lider, m-a emotionat foarte mult cand am vazut asta.

Edited by HeHu

5OURMIc.png

După aproape 2 ani vechime în unica sa facțiune din toată cariera de jucător debutată, Lorii a obținut funcția de lider !
Felicitările mele și mă bucur pentru tine. Să faci treabă bună.
Edited by South John

Hello Paramedics ! Cred ca este prima oara cand postez aici, dar nu m-am putut abtine:

CRJZTa3.jpg

kzGJiN9.jpg

Felicitari Loriii pentru lider ! Dupa tot ce ai facut pentru Paramedics, era si cazul !

PS: Iti sta bine in costum si cravata !! :))

Edited by Sickness

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic