Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutari stimati colegi. Va multumesc pentru urarile de intampinare si totodata multumesc pentru raspunsurile de la intrebarile pe care le-am avut. Sunt la inceput de drum si este posibil sa pun intrabari oarecum stupide, dar sper sa aveti rabdare cu mine. O sa vedeti ca sunt o fire deschisa si sociabila, sunt convins ca o sa ne intelegem bine.

Si ca o mentiune, am obiceiul sa fiu mult mai activ pe forum decat se cere, dar tinand cont suntem o factiune de prestigiu o sa ma rezerv la un simplu post pentru inceput. O zi buna!

Eu sunt noul vostru coleg (poate unii ma stiu deja ...). Sper sa ne intelegem bine. V-am :* !

Te știu, desigur. Pentru mine ai fost o premieră, pentru demisia după 13 zile, plecând cu FP. Bine ai revenit, ține-te de treabă.

Colegii noi sunt rugați să apeleze oricând la rank-urile mari abilitate pentru orice tip de suport.

Avem și un grup pe Facebook, dedicat nouă, care poate deveni o opțiune pentru socializare. Contactați-mă pentru mai multe informații particulare.

Edited by John Oanca

Re,spor la raporturi!!

Chiar daca esti nou si ai vrut sa ne saluti, cel mai bine e sa verifici prima pagina din topic inainte sa postezi. Aici sunt niste reguli esentiale atat pentru tine cat si pentru cei noi veniti:

- Diferenţa de timp între posturile pe care le faceţi trebuie să fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie să foloseşti minim 2 propoziţii, nu ai voie doar să saluţi sau să pui întrebări de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- În cazul în care ai postat ceva în acest topic trebuie să aştepţi să posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (Evident, doar după 15 minute).

Aveti grija cum postati aici, puteti fi sanctionati.

Welcome celor noi si aveti grija la FW :))

Edited by IoanaB

Vreau sa le urez bun venit celor noi in factiune! Ati nimerit bine aici, sa stiti. Am mai fost odata in aceasta factiune avand rank 2, dar am iesit pentru ca rpg3 =]] Dar am revenit aici pentru ca ma simt super bine cu colegii si cu activitatea. Raport usor, frumos, elegant :> . Va urez bafta in continuarte! Pwpix :*

https://www.youtube.com/watch?v=xe_iCkFsQKE

Welcome celor noi! Aveti grija la comenzile de tip [/accept medic], la tarifele la [/heal] level 1-10 3$, level 10+ 10$, event 5$ si la aliati/membrii factiunii 1$. La comenzi faceti poza cand acceptati si cand dati [/heal] acelei persoane. Daca aveti orice fel de intrebare/nelamurire nu ezitati sa intrebati un rank mai mare, nu patiti nimic daca intrebati si in plus mai bine sa intrebi decat sa gresesti.

Cand postati in acest topic incercati va rog sa dezvoltati tot ceea ce scrieti, minim 2 randuri sa aveti, nu sa postati "Buna ziua, sunt noul coleg ce mai faceti?" "Neata, acuma plec la scoala sa aveti o zi buna" NU ASA! Dezvoltati!

Sa fiti iubiti!

Mr.Alexutz13

Vreau sa le urez un calduros Bun venit!! Celor noi si daca tot am inceput cu urarile vreau sa le urez si Succes la raport !! Si sa le dau un sfat... "Nu faceti ca mine si o sa va fie bine"... WoW chiar si rimeaza...

PS: Aveti grija la sanctiuni

PS2: Ma simt poet

PS3: Mi-a trecut...

Salutari colegi, ce faceti?

Eu unul am inceput deja sa ma acomodez cu [/accept medic] si [/heal]. Usor usor imi intru in mana :) .

Ce mai facetiiii???? :*

Eu am dat azi simularea la romana si maine la matematica.. :O Mor, deja nu mai pot, simt ca imi bubuie capu!!

Ne auzim prin game, succes la raport. :*

Cum ai dat simulare deja? Simularile sunt de saptamana viitoare abea, pe 1, 3 si 5.

Edited by Agni FMA

@, Ce face? :))) Sunt clasa a 8-a...

Aaaa... mda, nu m-am gandit la asta. Credeam ca esti la liceu. Noi cei din a XI-a, respectiv a XII-a, dam simularile pe 1,3 si 5 martie. M-am gandit ca esti la liceu din moment ce ai zis de simulari si de asta m-am mirat :))

, bine te-am gasit. Mi-a placut cum te-ai semnat la final, asa swag :)) .

Colegi, eu ma retrag de la PC. Am facut astazi o mica parte din raport si sunt destul de multumit. Acum o sa ma uit la filmul "Fury" (il recomand), apoi o sa ma culc. O seara buna!

Cu o mare intarziere (2 saptamani) si chiar daca nu mai este in aceasta factiune, doresc sa il felicit pe fostul membru Mango, pentru ca a ajuns pe lista de legende a acestei factiuni, sper ca intr-o zi sa ajung si eu acolo.

Succes la raport paramedics si sa aveti o saptamana minunata incontinuare!

Sa fiti iubiti!

Edited by Alexutz13 Aka NabLex

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic