Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Paramedics, azi nu am putut ajunge la sedinta ,am fost plecat.. imi pare rau, in rest veneam, dar tin sa ii multumesc lui demon pentru rank 3 :*

Diseara la ora 20:00, o sa organizez un eveniment, premiu, 20k.. Cine doreste sa vina ,este bine primit.

Salut Paramedics.Nu am mai postat pana acum aici.

Cu aceasta ocazie vreau sa ii felicit pe toti cei care au luat rank-up si sa le urez Bun Venit celor care au luat [/ivite].

@,

@,

dgS0LYx.png

@@DemonRullz,

zKqT9e0.png

Buna ziua Paramedics, nu s-a mai postat de mult pe aici.

Nu uitati ca astazi avem activitate de la 20:00, la 19:30 doresc ca lumea sa se sranga la Hq.

Va urez un Weekend placut sa aveti.

Rey, presupun ca o sa ne intelegem.

Sa fiti iubiti!

Logic c-am sa multumesc, dar ieri n-am apucat... imi cer scuze.

Nab ti-am zis si-n game iti zic si aici, chiar acel mesaj este un cadou, si mersi :D . Mai mult de "mersi" ar fi de prisos :X.

Naba @South Missy sa stii ca din pacate tortul n-a avut mure, am sa ma revolt la ai mei :)).

Nab Cita, chestia cu raportu' am zis-o si eu in game, plagiatorule.

Ca un rezumat, multumesc tuturor pentru urari...cine stie poate la "majorat" voi fi tot aici :)).

O duminica frumoasa va urez.

La majorat tot aici ai ramas, doamne ce spam era acum un an la discutii :)) Imi e dor de acele vremuri, good old times. Observati nivelul de nabism al lui Demon de atunci, singurul lucru care s-a schimbat la el e ca nu mai face spam in acest topic :))

La multi ani, nabetule :* ( trebuia sa iti spun si aici ) si in ce mod mai bun am putea sa sarbatorim ziua lui daca nu cu niste amintiri:

http://imgur.com/7umuRhU,GXcNUE7,BFureGX,BE3TJMa,GdAmzPc,u7Dd1xV,4iUsJS7,vZBXLD5,D0jzo7O,sk8Hbrj,cECvG3C,6Sbhf3l,trwF8Pe,GXbUXvl,7mwmqIZ,KFcVclu,2qYwIsP,uH92Apu,hnquQgE,vzPLu68,gez4mGT,yFRDUgd,3ELhaH2,J4IHs0g,r5YDALV,Korat4L,y0gmO1A,7jfO4xw,DPqXCH5,ZAiIxnD,hAIU7SH,eDmwOKB,my7rX6D,RUW676R,o7WSGkx,GRRoEeZ,HxVIpeY,1H67jjA,90eznxl,IzUnErT,XFaLvpS,eEKPyOK,O66gKcw,qxPOLmZ,09nWroE,C9UopcT,oZEQRCV,obiSmyH,7kIZ5S6,OXGnAYZ,GXDat7b,YXF9Sfa,u29OyJX,1pRTixY#0

+ dovada ca Demon e gay:

k96zj6.jpg

@@IoanaB, multumesc mult pentru urare, ai stat ceva ca sa cauti acea postare de acum 1 an :)).

ps: mai lasa photoshopu de la unele poze, mai merg ele editate dar nici chiar asa....

Tin sa va multumesc si pentru toate urarile de pe facebook, o sa incerc sa intru astazi macar 30 minute pentru a va saluta.

Ascultati de Ioana si sa nu faceti prostioare, fiti cuminti ba >.> !

ps: chiar daca-s inactiv, is cu ochii pe voi >.>

Care mai postează in topici de demisii si după retrage risca warn pe forum. Ori ești hotărât ori ni,nu mai faceți +1

Asta e apropo sau ce ? Frate uni poate iau o decizie,dar apoi apare ceva si se razgandesc,nu toti care dupa ce isi pun demisia si dupa o retrag doresc sa faca +1. Cel putin eu nu sunt genul asta de om.

A si apropo, se spune "Ori esti hotarat,ori nu",nu cum ai scris tu "ni"

@, Continua cu atitudinea asta si bine o sa iti mearga. Sa stai toata ziua sa verifici topicurile factiuniilor de care te ocupi si sa te grabesti sa-l demiti pe om daca cere asta sa nu ramana in factiune, si sa dai peste tot retrag retrag sa vezi cum e.

Daca nu sti cum e in papucii mei nu mai comenta.

Salut tuturor am vrut sa imi iau ramas bun de la toti, si sa imi postez ultimul meu post aici, succes tuturor, bunul Dumnezeu sa va dea numai succes atat in viata reala cat si in game.
Astept sa fiu trecut la legende ba @DemonRullz :P

Hei nabs, ce mai faceti? Incercati sa mai postati si pe aici, dar nu faceti greseala sa postati cate 2-3 cuvinte. Nu uitati ca avem activitate maine, hai sa fim cat mai multi! Pwps, o zi buna sa aveti!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic