Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@VaLy ToV, Numai 50,000 $ ? Ne facem de rusine :)) La membrii care sunt in paramedic in acest moment 150,000 $ sa fie suma de inceput, vine cam 3,000 $ / membru. Si daca tot vreti sa facem ceva frumos, ar fi indicat sa ne gandim si la tipurile de activitati/concursuri sau ce vreti sa faceti voi, mai pe scurt sa iesim din monotonia asta de ''Par/Impar ; 1 vs 1 ; LMS '' si lista continua. Eu sunt PRO, depinde de voi acum.

Salut !

Ce mai faceti ? Eu acum am ajuns de la liceu, ne auzim in game imediat ;)

@ Premiul este doar pentru o persoana nu pentru toti , dar ar fi buna si ideea ta cu 150k si facem 3 locuri ;)

​Astept pareri in continuare. Bafta !

Salut baieți!

Acum am ajuns şi eu acasă, dar am o grămadă de teme ..

Ar fi frumos să organizăm concursuri săptămânale, deci votez pro.

Ne auzim deseară in game. Baftă!

Salutare, Paramedics.

Propun sa facem 2-3 activitati/eventuri saptamanale, unele obligatorii unele optionale pentru mai multa activitate din partea membrilor.

Ajut si eu cu bani, nici-o problema.

Ne vedem in game. Salut !

Avem nevoie de evenimente care sa sporeasca activitatea medicilor @, nu de evenimente Par/Imar/Deagle/Ruleta ruseasca etc. Valy s-a gandit foarte bine la evenimentul de tip "Cele mai multe comenzi intr-o ora" insa eu cred ca mai ok ar fi cele mai multe comenzi saptamanale, nu vad rostul sa fim activi doar 1 ora cu [/duty on] cand am putea fi activi toata saptamana cu [/duty on]. Ehh, fiecare cum vrea nu ma pot baga, dar cred ca mai ok ar fi cum zic eu, astept si parerile voastre.

Sa fiti iubiti :*.

@, faghatelo. Tinem legatura, imi pare rau ca pleci, ai fost un membru foarte bun.

Sper sa iei nota mare-n examen, sa fii iubit ba, crede-ma multi membrii cu rank mare n-o sa ajunga ce ai fost tu niciodata.

Sa fii iubit boss :*

Remember Paramedic Filed Chief Droww.

Hai salut baieti si fete !!

@@VaLy ToV, ce zici, recrutezi niste ''asistente'' noi ?? In caz de se intampla sa recrutezi, asa ceva vreau sa bagi in factiune medica-corset-9152212_normal.jpeg . Astea fiind spuse va urez succes la raport si ne mai auzim noi.

@@South Alexutz, Uite ma Alex, pentru ca imi esti drag si imi era sila sa scriu am facut acest video ca sa intelegi ce inseamna o iubita in realitate si ca postul de mai sus a fost tot o parodie, dar na csf... . @@VaLy ToV, Daca el (cel din video) a reusit, si noi putem :)

@, de cand am dat testul cu tine, sa intru-n Paramedics, mi-am dat seama ca esti un baiat de treaba si intelegator. Succes mai departe in tot ceea ce vei face :). Restul Paramedicilor, ce mai faceti, cum sunteti? Odihniti-va bine, ca maine incepe o noua saptamana de chin si de groaza =)).

Buna dimineata, baieti! Acum cateva minute m-am logat pe forum, si din pacate am accesat topicul cu Demisii Paramedics. Ce pot sa zic?! Imi pare rau, baieti ca plecati din familia noastra... dar timpul inseamna mult... si pana la urma, la toti ne vine timpul respectiv, adica sa postam in topicul cu demisii.

M-am simtit foarte ok langa voi. A-ti fost niste membrii model pt. factiunea noastra si sper sa fiti in continuare, in viitoarea voastra alegere. Va stimez si va urez mult succes atat in viata virtuala cat si in cea reala! V-am pupat @ si @!

@,Multumesc pentru urarile de bine!Iti doresc sa ajungi cat mai sus in viata reala cat si in cea virtuala!

Ascultati de Valy,el stie ce are de facut.Va multumesc pentru tot, oameni minunati!

Edited by Makyy Legend

VOC1SnH.png

O sa propun sa se creeze un grad de ''Capitan'' pentru paramedic. Sa va mai vad ca o sa comentati pe /r la mine :> :>

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic