Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

JoKeR.ExE - Nabul suprem din aceasta factiune! Un om super de treaba, ascultator, nab, glumet, mincinos si care nu face nimic. Imi pare bine ca am avut ocazia sa te cunosc domnu' Rege la Nabi! In caz ca te-am suparat/enervat/deranjat cu ceva imi cer mii de scuze. Sper sa ramai tot asa de nab si sa tinem legatura. #RegeLaNabi! PwP!

Esti un om super de treaba un om cu care poti glumi. Iti multumesc pentru aceasta parere destul de lunga dupa parerea mea si doresc sa iti spun ca nu mai deranjat niciodata cu nimic . O sa imi fie dor sa joc ascunsa cu tine pe langa hq. Apropo "NIMIC4EVER". Sper sa ne revedem cat mai rapid. Bafta in continuare drag tovaras.

Edited by CosminZz97

RobertRN & Îmi pare rău că ai luat această decizie, dar te așteptăm oricând înapoi :* sper că nu mă vei uita atât de repede dar oricum păstrăm legătura, ai fost un membru devotat acestei facțiuni, te aștept înapoi cu drag Claudiu25,Dr Claudiu,CoLoSaL,CoLoRaTuL, Teachers, Scooby.Doo sau Claudius :)) :=)) cam asta a fost name logul meu de care sa-ți aduci aminte ca o amintire :P pwpici :*

@RobertRN ,ba...imi pare rau ca pleci superiorule. Esti super de treaba,dar uneori nab ca te-ai indepartat ca un nab suprem. Si acum tin minte ca atunci cand eram pe Marmotix si te strigam pe /r ''ce faci inferior?'' ,dar acum mna...roata se intoarce intotdeauna =))))). ''Las' ca o sa fiu si eu ca tine'' si uite ca ai ajuns,dar acum pacat ca pleci. Tot o sa te iau la misto ca vei fi civil,stai linistit,nu scapi de mine! :)))) :*

Salutare paramedicilor! Prin acest post vreau sa imi anunt plecarea din aceasta factiune minunata, deoarece consider ca mi-am terminat treaba aici, mi-am atins scopurile si vreau sa incerc ceva nou... Imi pare foarte rau ca plec, deoarece Paramedics a fost prima mea factiune, primul loc unde mi-am creat o ,,familie'' si un loc in care am invatat multe lucruri importante.

Mai jos gasiti o lista prin care spun cate ceva despre fiecare coleg pe care l-am cunoscut in aceasta factiune unita:

.VaLy - Iti multumesc foarte mult pentru sansa acordata atunci cand mi-ai dat INVITE in factiune! Ai fost un lider, nu bun, foarte bun! Tu mi-ai dat primul meu FW, primul meu Rank Up si tot tu, m-ai ajutat sa imi creez o ,,familie'' in aceasta factiune minunata.

LucyanTeq99 - Chiar daca nu prea am discutat noi, mi se pare ca esti un baiat de treaba, un lider de nota 10+, un tip intelegator si care stie ce vrea. Iti multumesc foarte mult pentru tot ajutorul oferit si pentru ca ai avut incredere in mine. In caz ca te-a deranjat cu ceva comportamentul meu, eu imi cer iertare.

Claudius - De tine ce sa mai spun?... Un sublider super de treaba, smecher, serios dar, cu care poti glumi cand este cazul si un tip care nu se poate hotara ce nickname sa pastreze. Ma bucur nespus de mult ca am avut sansa sa te cunosc. Sper ca nu te-am suparat cu ceva dar, daca am facut-o, imi pare rau. Multumesc pentru sfaturile si ajutorul care mi l-ai dat atunci cand aveam probleme si nelamuriri. Sper sa pastram legatura! :*

RazvyBest - Razvane, Razvane... si tu vrei parere? Esti un om hotarat, cu capul pe umeri, care stie ce isi doreste de la viata. Imi pare bine ca te-am cunoscut si sper sa ne mai auzim si sa tinem legatura.

ToReNnT[CAPITANU] - Un baiat foarte tacut pe /r si atunci cand spune ceva zice o prostie (GLUMESC). Esti un baiat cu care poti glumi, cu care poti sa te distrezi daca te plictisesti si un baiat care este foarte ascultator atunci cand este nevoie.

JoKeR.ExE - Nabul suprem din aceasta factiune! Un om super de treaba, ascultator, nab, glumet, mincinos si care nu face nimic. Imi pare bine ca am avut ocazia sa te cunosc domnu' Rege la Nabi! In caz ca te-am suparat/enervat/deranjat cu ceva imi cer mii de scuze. Sper sa ramai tot asa de nab si sa tinem legatura. #RegeLaNabi! PwP!

Ralph - Nu prea am vorbit noi, dar in putinele discutii pe care le-am avut nu m-a deranjat nimic la tine si cred ca esti un tip de treaba si cu care poti discuta.

NoMerCy.RK - Tu esti inferiorul meu. Un baiat de nota 12, foarte de treaba, glumet, muncitor dar, sa nu uit ca ii nabul meu! Te iubesc! :*

AleXa... - Colega din umbra care nu spune nimic pe /r. Sper ca te-am putut ajuta cand ai avut nevoie. Nu te prea cunosc, dar sunt sigur ca esti o fata cu care toata lumea se intelege si cu care nu te poti certa. O fata care stie ce vrea si care este HOTARATA sa obtina ce vrea! PWP :*

Liqquid - Cu tine nu prea am vorbit dar stiu ca te deranjau glumele mele de pe /r. Imi pare rau pentru ca te-am deranjat dar eu chiar nu intentionam acest lucru...

Jorge_Mendosa - AKA Meduza. Nu te cunosc de foarte mult timp dar mi se pare ca esti un baiat glumet, de treaba si cu care poti purta o discutie.

Agent.007 - AKA James Bond. Vedeti ca este sub ,,acoperire''! Un baiat serios, hotarat, muncitor si ascultator.

OneSh0T - AKA TwoSh0T. Ma bucur ca te-am cunoscut deoarece esti unul dintre colegii cu care cred eu, m-am inteles destul de bine. Te pwp!

DJmix - DJ-ul factiunii! Un baiat super, un baiat cu care poti glumi si cu care poti face treaba buna! Te pwp si pe tine!

Antonio.Sk - Pfff, iubirea mea!!! Tu ai fost primul la care i-am facut gluma mea cu ,,nimica''! Trebuie sa fii mandru de acest lucru. Un baiat care nu merita o nota... el este un baiat de 5 stele si un coleg in care poti avea incredere. Sper sa ramanem prieteni nabule!

BaNaL - Un prieten bun, intelegator, care te ajuta daca poate, un prieten glumet si care te ajuta daca ai nevoie.

Infernal. - Colegul cu roburile. Un baiat foarte serios, muncitor si ascultator.

Razvii. - Uite nabule ca am ajuns si la tine! Sper sa ne mai intalnim sa mancam niste mamaliga cu paine si te rog eu sa o lasi mai usor cu acest tip de mancare cand esti /duty ca nu-ti face bine. Un baiat pe care nu-l cunosc de mult timp dar care mi-a lasat o impresie ,,WOW''! Un prieten care iti este ca un frate, un baiat cu care te poti distra in multe feluri si cu care poti discuta despre orice ( aproape orice :> ). Sper sa ramanem prieteni si sa nu uiti de MAMALIGA CU PAINE!

Bodo.. - Un baiat care stie ce vrea si lupta sa obtina ce-si doreste. Esti un om super, un om hotarat si un PRIETEN super de treaba.

AmEryKaNu. - Esti super de treaba, iti place sa ajuti pe toata lumea (apreciez acest lucru), iti place sa glumesti si sa faci omul sa se simta mai bine. Ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa tinem legatura.

AlexST2 - Fratele meu geaman care mi-a copiat gluma cu ,,nimica''! Tu esti mostenitorul meu si sper sa faci aceasta gluma la toti cei noi intrati in factiune, si sa le spui de unde ai invatat-o! Acesta o sa fie modul tau prin care sa le spui ,,Bun venit''. Un prieten de treaba, glumet, nab si un tip cu care merita sa devii prieten. Te pwp! :*

Richard - Prietenul meu care are probleme cu internetul din cauza vecinului! Sper sa ramai exact asa cum te cunosc si mult succes cu facultatea! PwP NAB! :*

SmOcKy - Nu te cunosc de mult timp, dar sper ca te-am putut ajuta cand ai avut nevoie. Un baiat de treaba, sigur pe el si nab! #Nimica

[0x1g3n...] - Imi pare bine ca te-am cunoscut si ca m-am putut intelege cu tine. Sper sa pastram legatura!

Anotimp - Cand spune ceva pe /r, in majoritatea cazurilor este o MINCIUNA! Imi pare bine ca te-am cunoscut si ca am putut discuta foarte ,,liber'' cu tine. Esti super de treaba, glumet si mincinos. Sper sa ramanem prieteni! :*

Simt nevoia sa spun cate ceva si despre cativa din fostii mei colegii cu care m-am inteles mai bine:

Raul - Un baiat care este sigur pe el, un baiat caruia ii place sa ajute cand cineva are nelamuriri si care stie sa faca glume cand este cazul.

Ken(Z)oR - Nabul meu cu care m-am inteles foarte bine in aceasta factiune si care tot timpul incerca sa imi faca gluma cu ,,nimica''. PWP!

NoTe - Ma bucur ca te-am cunoscut! Esti un prieten super de treaba in care poti avea incredere! PWP!

disTncT[Legend] - Prietenul meu cu care m-am inteles foarte bine dupa parerea mea si pe care ma bucur ca l-am cunoscut.

HansHD - Si tu esti un nab ,un prieten bun si ai fost un coleg cu care am putut glumi tot timpul.

Ura[G]anX - Nabul suprem cu care jucam fogo cu ambulantele. Nu o sa te uit niciodata! Ma bucur ca te-am cunoscut mai Fur[t]unA. Te pwp!

Karthus - Tu ai fost colegul meu cu care mancam slanina! Te pwp!

Imi pare foarte rau daca am uitat pe cineva.

Cel mai lung post al meu din acest topic si de pe acest forum... Imi pare nespus de rau ca plec. Am stat destul de mult pana am luat aceasta decizie si cred ca asa este cel mai bine.

Sper sa ne vedem cu bine! :*

Ramas bun, Paramedics!

RobertRN put his medickit in his locker!

#Remember Paramedic Field Chief RobertRN!

Nu mă înțelege greșit, n-am nimic personal cu tine, sau cu cineva din facțiunea asta, și eu zic că au fost "întâmplări de moment" că altfel nu le pot spune, oricum, mult succes în continuare și cu ceea ce ți-ai propus să faci. :*

Salutare paramedicilor! Prin acest post vreau sa imi anunt plecarea din aceasta factiune minunata, deoarece consider ca mi-am terminat treaba aici, mi-am atins scopurile si vreau sa incerc ceva nou... Imi pare foarte rau ca plec, deoarece Paramedics a fost prima mea factiune, primul loc unde mi-am creat o ,,familie'' si un loc in care am invatat multe lucruri importante.

AlexST2 - Fratele meu geaman care mi-a copiat gluma cu ,,nimica''! Tu esti mostenitorul meu si sper sa faci aceasta gluma la toti cei noi intrati in factiune, si sa le spui de unde ai invatat-o! Acesta o sa fie modul tau prin care sa le spui ,,Bun venit''. Un prieten de treaba, glumet, nab si un tip cu care merita sa devii prieten. Te pwp! :*

Ramas bun, Paramedics!

RobertRN put his medickit in his locker!

#Remember Paramedic Field Chief RobertRN!

Promit ca nu o sa te dezamagesc in legatura cu " nimicul" :( . Imi pare rau ca ai plecat din factiune. Fara tine o sa devina cam monotona atmosfera :( . Oricum, sper ca intr-o zi, vom fi iar colegi de factiune . Te pwp :*

Apropo... nimic (this is the last nimic :( )

Edited by AlexST2

Salut,

Va multumim ca ne-ati primit la activitatea voastra si sper ca vom repeta experienta.

Felicitari in primul rand canstigatorului,ToReNnT[CAPITANUL]

Sper ca ne-am simtit bine cu toti!

Las Venturas School Instructors va ureaza o seara buna!

PS:

Activitatea a fost organizată de către facțiunile aliate, Las Venturas School Instructors și Paramedics.

Organizarea a fost făcută de către Mentosan (Lider LVSI) și de către LucyanTeq99 (Lider Paramedics).

Coordonarea activități a fost făcută de către Ev0lutY0N ( Sublider LVSI) și fratele meu betiv care il ciuc Claudius ( Sublider Paramedics)

Tin sa ii multumesc lui Claudius pentru randurile de mai sus!El a depus munca de a scris aceste randuri!

Edited by Ev0lutY0n Legend

Salutare,am decis sa fac doar 50 event-uri deoarece am strans doar 500 k. Sponsori: Eu,Dacii[ToV],VaLy.[ToV],Catana,RazvyBest,Anotimp si Shobex.Incredere. Va multumesc mult. Acum,as vrea niste idei pentru event-uri deoarece ar fi plictisitor sa fac numai SMS si primul la mine. Astept pareri,o seara buna.

ACTIVITATE AZI 11-11/ ora 20:30 Paramedics in parteneriat cu Las Venturas School Instructors. ( Premiul este de 100.000$)

Activitatea este organizată de către cele două facțiunii aliate împreună cu lideri acestora Mentosan Boss si LucyanTeq99 Sef power :))

Colaboratorii acestei activități sunt următorii: Ev0lutY0N sublider LVSI și betivul prea numit fumeia lui Ev0lutY0n Claudius, Suicide subliderii Paramedics Power :)

Fazan - este un joc de cuvinte pentru doi sau mai mulți jucători.

· La începutul jocului, primul jucător spune cu glas tare /s „A!” și parcurge, în gând, alfabetul, reluându-l de la început dacă e nevoie. Al doilea jucător îl întrerupe după un timp iar primul jucător anunță litera la care a ajuns în acel moment și spune un cuvânt care începe cu litera respectivă.

· Jocul continuă prin numirea, pe rând, de către jucători, a unui cuvânt care să înceapă cu ultimele două litere ale cuvântului rostit de jucătorul precedent. Când un jucător nu poate găsi un asemenea cuvânt, este închis sau încuiat și, ori el însuși, ori jucătorul următor, începe iar jocul spunând alfabetul.

· De fiecare dată când un jucător este închis, acesta este învins și nu mai poate continua o altă rundă. Jocul continuă până sunt învinși toți jucătorii în afară de unul, care este declarat învingător.

· Ultimul rămas în joc câştigă.

REGULI DE JOC:

· Organizatorul la începutul jocului va obliga membri să se așeze /gro pe scena din interior,

· Vor fi numiți câte doi membri care vor înainta în fața liderului și a organizatorului pe scenă ,

· Fa fi folosit un zar pentru a decide cine deschide jocul spunând o literă din alfabet ex ”A”

· Jocul continua până când un membru dintre cei doi numiți nu găsesc un cuvânt potrivit de-a răspunde la provocare,

· Membrul care nu a reușit să răspundă în 15 secunde la provocare este învins și astfel adversarul câștigă runda, acesta mergând în runda a doua a jocului,

· Cei care au câștigat prima rundă respectiv runda a doua vor merge într-un loc anume stabilit pentru runda a doua respectiv runda a treia,

· Cei care au fost învinși nu vor mai putea continua în rundele următoare a jocului,

ATENȚIE: Orice abatere disciplinară duce la ieșirea din joc !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic