Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acum, practic.. e monoton jocul, facem aceleasi chestii.. dar, cu totii asteptam noul update, foarte multe lucruri interesante si noi.. sunt acolo, o sa putem sa folosim si Fire Truck, o sa facem echipe, in momentul in care B-Zone trece pe noul update.

Acum, practic.. e monoton jocul, facem aceleasi chestii.. dar, cu totii asteptam noul update, foarte multe lucruri interesante si noi.. sunt acolo, o sa putem sa folosim si Fire Truck, o sa facem echipe, in momentul in care B-Zone trece pe noul update.

Abia astept frate >:D<<'> .....deci o s afie super :b-emo:

Daps, sa vezi ce vin toti la noi in factiune sa alerge cu firetruck-ul, sa vezi atunci ce factiune buna o sa fie ;)

Si acum este buna, eu pot sa spun.. ca avem o reputatie destul de buna. Aia care vorbesc urat, sunt doar invidiosi.. atat, in rest.. nimic mai mult. In momentul in care trecem pe update-ul nou, Fireman/Paramedic, se va schimba radical, dupa cum v-am spus si mai sus, o sa facem echipe.. medici, si pompieri. Sef de echipa, seful pompierilor, trupa de interventie rapida pentru urgente si tot ce trebuie.

nu numai atat, dar o sa trebuiasca 2 elicoptere si 2 echipe . cum ar fii acum toti medici sa fie impartiti in 2 si jumate medici si jumate pompieri. si totul o sa fie superb, pana atunci facetiva planuri unde vreti sa fiti, Pompier sau Medic ? astai urmatoarea intrebare ;)) si ar fi bine sa va grapiti, dupa cum am citit pe forum pe samp.com mai sunt vreo 2-3 saptamani si se baga la downloadat 0.3c ;)) Fireman/Paramedic va urca un grad mai mare si va fii cea mai interesanta factiune si cea mai distractiva . ;)) Cu tot respectul CoSm1n ;)

am o propunere, daca nu va place nu o aplicati pt ca nu e problema...: as zice ca ar fi mai bine pt activitatea mai rapida ca, fiecare player, la inceput, sa ia cate o ambulanta singur,, tot asa pana cand nu mai raman ambulante.....in situatia in care nu mai sunt ambulante , cineva trebuie sa isi ia un al 2-lea partener....spun asta fiindca , cu cat nr. de ambulante sunt mai mari, cu atat ne facem treaba mai repede...verificarile ar fi mai rapide,,,,am fi imprastiati peste tot,,, ar merge chiar repede....zic si eu ce gandesc, ce fantezii mai am.. , nu ma supar daca nu sunteti de acord..orice alegeti e ok.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic