Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Alexutz, Lasa serifule, fa tu posturi si pentru altii care au uitat ca mai avem si forum ca nu se supara nimeni :).

Salutare, praduitorii din Paramedics! Ce mai faceti, cum sunteti? Sper ca asteptati cu nerabdare noua saptamana de scoala, pentru ca sigur va fi una grea, obositoare, care se va lasa cu foarte multe injuraturi vineri, sambata, duminica... de fapt in fiecare zi. In rest, cu viata, cu jocul, cum o mai duceti? Ati mai dat vreun rob? Ati mai jucat la barbut? Ati pierdut? Ati castigat? :D By the way, o propunere destul de buna! :D

Hi guys , i think this is my last post here cause today i've did a demsie because i will get subleader in 69pier to help my friend
so i have to say good luck and i will miss u all :*

Edited by TheEmperror

@@TheEmperroR, good luck, dude. I hope that you will make a great job there as a subleader! :*

@@South Alexutz, la fel si tie, astazi la ora de informatica voiam sa postez in discutii, dar am zis ca mai bine postez acasa :)). In rest, ce mai ziceti, cum sunteti? Cum ati inceput prima zi din aceasta saptamana? :D

Sa fiti si voi iubiti de domnul nostru, Iisus Hristos. @@South Alexutz, la tine deja a inceput ''scoala altfel''? Mwahahahaha. La noi ore, ore, ore, ore, ma simt ca la inchisoare, vreau sa scap cat mai repede de a 8-a =)). Vorbim in game mai pe seara, poate mai facem un eveniment, ceva :>.

Nu mai vorbiti ma de scoala pe aici ca imi aduc aminte de clipele frumoase cand stateam acasa.... Vorbiti si voi de vacanta de vara, de fetele in bikini, berea rece si serile alea frumoase.

I love this feeling

tumblr_n2zqwxht3y1s81czlo1_500.gif

Salut Paramedics !

Ce mai faceti ? Eu am terminat cu recrutarea si in curand veti avea noi colegi.

@ Fara clipele de la scoala iti spun eu ca te-ai plictisi vara. Oricat ai sta la club sau la o bere pana la urma devine monoton.Deci e o parte buna si una proasta.

Si uite ca a venit si ultimul meu post aici, imi cer scuze ca e dupa ce am fost demis, chiar sunteti niste oameni de nota 10!

@,Tie iti ofer bafta, sa ajungi cat mai sus pentru ca ne cunoaste si stiu de ce esti in stare.

@@VaLy ToV,Iti multumesc de mii de ori ca ai avut increderea de a-mi acorda sansa sa fac parte din echipa voastra, un om de nota 100.

@@South Alexutz, Tu esti o legenda, nu te schimba, cu tine am dat test-ul. Esti un om super.

@@KiKi,Tu ma nabule? Tu esti un om care stie ce e aia gluma adevarata! TI pup, ma pupi

@,Imi pare rau ca nu ai fost on cand m-am demis, tu esti numarul 1, Cu tine m-am inteles cel mai bine si ma voi inelege in continuare, sper sa nu fii suparat pe mine.

Va pup pe restul! Imi cer scuze pentru momentele rele si imi pare bine ca ne-am cunoscut! Sper sa tinem legatura ! :* :*

@ iti urez succes mai departe. Sper sa realizezi tot ceea ce-ti doresti atat pe plan real cat si virtual. Esti asteptat inapoi in factiune oricand doresti. Ai fost un membru exemplar si te-ai descurcat foarte bine.

Succes mai departe Paramedic Ambulance Commander Mage

Edited by South Alexutz

@, ba dude, nu fii trist, e doar un joc. Lasa ca ne vedem noi la un fotbal in fata blocului, doar suntem vecini, stai calm. Iti urez succes pe plan virtual, in ceea ce priveste samp-ul, si vezi ce faci mai departe. Hai noroc! :*

Salut Paramedics !

Acum am ajuns si eu acasa ma duc sa mananc apoi ne auzim in game.

Daca ati gasit mapele la quest va rog sa le postati si aici sa le gasim mai usor.

Spor la raport si bafta.

@@VaLy ToV, SALUT! Saptamana aceasta voi fi foarte inactiv pe game... am intrat putin astazi cam pe la ora 16:30... Sambata si duminica serbam ziua mamei mele, zilele astea mi-am facut mult mai mult timp pentru prietena mea si sper sa va ofer si voua mai multa atentie de saptamana viitoare... Din cate am incercat sa gasesc mapele LV si SF care sunt bune 100%...

LV: http://i.imgur.com/tFvudjs.png (50/50)

SF: http://i.imgur.com/ooSUPqC.png (46/50)

bafta la quest bajeti ;)

Daca v-am ajutat +1

Edited by iLegaL

Salutare, Paramedics! Ce mai faceti, cum o duceti? Ma bucur ca s-a bagat din nou quest, macar am ce face cand ma plictisesc :v. Cum a zis si Alex mai sus, ar fi bine sa fiti putin putin mai activi in discutiile generale din factiune, pentru a putea schimba pareri, idei si multe altele. Ne auzim mai tarziu in joc, eu am de facut tema la matematica :3. Salutare!

Salut !

@ Esti si o diferenta dintre activ si spam inutil pe care uni nu o inteleg :)). Deci unora le e cam teama sa posteze pe aici din aceasta cauza.

​Vreti o ideie de gandit ?

Va dau eu : Ce ati zice daca am organiza un fel de concunrs saptamanal cu prezenta obligatorie si cu un premiu undeva la 50k ?

​Astept cat mai multe pareri .

​Sa aveti o seara buna.

@@VaLy ToV, in primul rand as dori sa-ti multumesc pentru promovarea mea la rang 2. Mersi mult, sper ca nu te voi dezamagi pe tot parcursul sederii mele in aceasta factiune. Ideea este ca eu nu prea pot sa fiu foarte foarte activ in decursul saptamanii (cel mult 3 ore, am examen anul asta, nu vreau sa ma culc pe o ureche), dar in week-end am mult mai mult timp la dispozitie pentru a organiza anumite evenimente. Sunt sigur ca-ti amintesti de PM-ul ala pe care ti l-am trimis cand eram in News Reporters, legat de ''peaceful events'', idee care mi-a venit asa, pe moment. Daca vrei, putem sa facem aia, impreuna cu mai multe factiuni pasnice, pentru a putea lega prietenii, relatii de amicitie, si pentru o organizare cat mai faina. O seara faina sa aveti. E doar o parere de-a mea :).

@@VaLy ToV, eu ti-am zis ce as vrea eu.. chiar e o idee buna sa facem o astfel de activitate.

@, felicitari boss pt rank up, l-ai meritat, sper sa te vad cat mai sus in aceasta factiune.

Sa aveti o seara faina paramedics, maine o noua zi de scoala.. poate facem si o activitate dupa scoala.

Sa fiti iubiti,

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic