Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am o propunere pentru factiune.

Proupun sa vorbim cu Kelton sau Bobo, cine se ocupa, ca de la rank 4+ sa putem acorda heal si din masina personala (daca avem si comenzi putem ajunge si mai repede la client, cred ca am fi si mai activi). Cine este de acord sa dea +

AT InfernaL & Această propunere nu va fi niciodată implementată deoarece, ar însemna ca ambulanțele să nu mai aibă nici un farmec în facțiune.

Deci după părerea mea nu este o propunere bună, deoarece nici la departamente, agentii nu pot pune /radar cu mașinile personale.

Nu pot pune radar, dar pot da arrest cu masina personala. Si noi am putea fii duty on si sa preluam doar comenzi. Asa am impaca si ambulanta si masina personala.

P.S: Am rugamintea la conducerea factiunii sa ia masuri drastice cu cei care sunt pm-hunteri, post-hunteri, invidiosi si etc..

Stiu ca avem un regulament de respectat toti, si e foarte bine sa il respectam, dar nu sa ne mancam intre noi. De ce spun asta? Asa cum Claudius isi doreste sa tina factiunea ridicata la un nivel inalt, si noi trebuie sa il ajutam pe el si totodata pe noi (ca doar suntem colegi si zic eu si o familie) , care ar trebuii sa fie unita si sa se ajute cand vede ceva gresit.

Parerea mea ca sa mai lasati din invidie si ura atunci cand vedeti un coleg ca a gresit, nu va ajuta cu nimic ca ii faceti rau , primind fw din motive banele care pot fii evitate pe viitor ajutandu-l si explicandu-i ce e bine si ce nu, asa va puteti capata incredere, respect, aprecieri din partea acelui membru care a gresit.

O seara faina va doresc:*

Edited by AmEryKaNu North

@, Sincer nu ar fi prea fan cu personala, sa bage gen un infernus sau un bullet, sau un cheetah pentru rank 4+ cu sirenta cu tot, asa risti sa pierzi si permis cu personala, oricum ai un + pentru idee

@@Giuliano99, Salut, dacum dacum :))

Ar fi oK, ca la [/heal] cu masina personala, odata urcat in masina respectiva avand [/duty], sa ai si un girofar sau ceva, ca playerii sa recunoasca si sa isi dea seama ca pot primii heal si din masina respectiva.

Oricum, odata [/duty] in masina ta, playerii sa nu mai poata fura masina, sa le fie imposibil, primind un mesaj ca cel de la Ambulante.

Si fata de chestiile cu paratul si reclamatiile intre noi; astea sunt chestii copilaresti din partea unor playeri care nu au ce cauta in factiuni cu un asemenea comportament.Prin asta se da dovada de lipsa de respect, colegialitate, loialitate si incredere fata de colegii tai, nu aduc jigniri nimanui, insa e doar o parere de-a mea.

@, nab.

Edited by Victory UraganX

Buna seara, sper ca nu deranjez. Topicul cu legende a fost refacut in proportie de 95%. Puteti arunca o privire aici: https://forum.b-zone.ro/topic/139277-the-legends-of-b-zone-community-rpg1-server/. Multumesc pentru rabdare si scuze de deranj. Aveti acolo criteriile pentru a ajunge pe lista.

Seara bună Paramedicii, în cursul zilei de astăzi am primit confirmarea din partea administrației, cu privire la activitatea voastră opțională de la rapoarte în perioada 19-12-2016 / 08-01-2017.

Atât conducerea facțiunii Paramedics cât și restul liderilor, au depus eforturi pentru a vă bucura mai mult în preajma Sărbătorilor de mai mult timp liber ( raport opțional 2 săptămâni :X)

Edited by Claudius VODA

Ne bucuram si va multumim pentru sprijin. Ne mai intalnim pe joc si sper totusi chiar daca nu este obligatoriu raportul sa il faceti. Nu este greu si cred ca ati intrat aici de placere. Bine este parerea mea.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic