Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si mai era o intrebare: De fiecare data cand vreau sa iau o ambulanta trebuie sa cer voie la cei de rank 4 ??? Sau intreb pe /r "Vine cineva cu mine in ambulata" si daca nu raspunde nimeni plac singur ?

Cam astea au fost intrebarile mele :) ...Sper ca nu v-am deranjat cu ele :)

Edited by Razvan1231

Nu stiu cum poti sa intrebi asa ceva ..

cum adica " MEREU intreb pe /r "Vine cineva cu mine in ambulata" si daca nu raspunde nimeni plac singur ? " :| tu cand ai dat testul ai avut foi in fatza de nu stii ? :| Mai uita-te pe REGULAMENT/INFORMATII !

DA,ceri mereu voie celor cu rank mai mare si intrebi daca mai vine cineva cu tine! Iar, in cazul, in care nu-ti raspunde nimeni, pleci singur!!

Nu mai nu !!! Dar mi-a zis un coleg ca asa trebuie !!! Tocmai asta a fost motivul pentru care am postat ....Eram confuz ??!!

Citez din regulament regula 28 : " Nu aveti voie sa luati ambulantele fara acordul membrilor cu rank 4 (Ambulanta Comander) ,riscati FactionWarn.Daca nu este nici un membru rank 4 online cereti voie membrilor cu rank-ul cel mai mare.

Edited by Razvan1231

Din moment ce un coleg ti-a zis treaba asta, inseamna ca nu vorbeste prostii!

DA,ceri mereu voie celor cu rank mai mare si intrebi daca mai vine cineva cu tine! Iar, in cazul, in care nu-ti raspunde nimeni, pleci singur!!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic