Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Puteti sa va asteptati la urmatoarele sanctiuni, ori primesc avertisment la lider.. ori imi ia liderul,insa.. tot ce am facut in legatura cu, " Coco ".. am facuto pentru voi. Pentru ca am pus foarte mult suflet in factiunea asta, am incercat sa recrutez oameni buni, si in acelasi timp sa ofer o sansa tuturor, sa le dau un impuls in cariera lor SA:MP, pentru ca nu toti aveti level peste 15+, am vrut sa le ofer tuturor un viitor, un rank si sa arat ca am incredere in membrii mei, dar.. uite ca pana la urma, a aparut unul ca .. nici nu stiu cum sa-i mai spun.

Toti sunt constienti ca nu te-ai agitat degeaba si ca mereu ai vrut sa le arati cum e bine sa procedeze ca sa fie respectati si sa respecte playerii, la randul lor.. in fine, o sa vedem ce se intampla, cu toate ca sper din tot sufletul sa nu-ti ia liderul pentru ca, factiunea asta a crescut mult. Si multi au zis treaba asta.. nu o zic eu, pt ca sunt cine sunt, pentru tine .. o fim bine bb >:D<<'>

* noapte buna baieti / iryna ! Vorbim cand ne trezim !

Edited by Shobbytza

neatza all

psihi daca o sa iti ia liderul , noi medici sau cel putin eu nu o sa accept asa ceva . Pentru ca tu ai fost , esti si vei fii cel mai bun lider in medici si de aceia nu voi renunta fara lupta . Medici au nevoie de tine ! Playeri vor avea nevoie de tine pentru recrutare si toti playeri vor avea nevoie de tine pentru ca ai stiut sa ne coordonezi cum te-ai priceput mai bine !

Si de aceia nu vom accepta sa pleci din F/P !!!! Tu ne-ai fost alaturi si la bine si la greu . Si ne-ai invatat sa ne respectam intre noi !!!

Asta este ce am avut de spus !!

sallut all m-am intors de la scoala,si am citit totul de mai sus si intradevar taprap are foarte mare dreptate.Poate nu sunt asa de vechi am doar 2 saptamani si nu l-am conoscut pe sefu in totalitate dar l-am cunoscut doar atat sa stiu ca merita liderul in continoare si este cel mai oraganizat si intelegator om fata de toata lumea.Si sunt sigur ca sefu nu o sa piarda liderul deoarece munca lui a fost mare si din punctul meu de parere F/P isi face treaba foarte bine datorita lui si cu asta am incheiat.

Eu sunt noua dar nu mi-ar placea sa pleci deloc! Esti un tip detreaba si sper sa ne intelegem bine si incontinuare.Sper ca adminii sa nu fie chiar asa, fara inima, sa te dea afara! Ii rog pe admini sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca acest lucru:D.

Ps: buna dragi colegutzi...acum am venit de la liceu.Va astept in joc.

Edited by Iryna

Re all cf ???

ToT nu imi merge servarul tot imi scrie ca am ban :((

Bag picioru o intrat fratemio mi-o schimbat acontu de pe mozila scz boss

Daca mai intra odata il omor :-L

Edited by andrey07

Puteti sa va asteptati la urmatoarele sanctiuni, ori primesc avertisment la lider.. ori imi ia liderul,insa.. tot ce am facut in legatura cu, " Coco ".. am facuto pentru voi. Pentru ca am pus foarte mult suflet in factiunea asta, am incercat sa recrutez oameni buni, si in acelasi timp sa ofer o sansa tuturor, sa le dau un impuls in cariera lor SA:MP, pentru ca nu toti aveti level peste 15+, am vrut sa le ofer tuturor un viitor, un rank si sa arat ca am incredere in membrii mei, dar.. uite ca pana la urma, a aparut unul ca .. nici nu stiu cum sa-i mai spun.

psihi stiu ce ai facut tu pentru noi si pentru factiune...

eu personal vreau sa spun ca esti printre cei mai buni lideri... si asta ar trebui sa o stie si admini! sa iti fie luat liderul nu meriti asa ceva... pt ca o data cu tine se duce si factiunea intreaga de rapa.

dar cum sa intamplat a venit unu care nu stie ce inseamna civilizatie...si din cauza a unei persoane imature iti poti risca postul...

oricum noi o sa fim cu tine ;)

Tun, psihi nu o sa ramana fara lider! Si daca, vreodata, s-ar intampla asta.. sincera sa fiu, nu stiu cati dintre voi o sa fiti alaturi de el chiar daca nu ar mai fi " sefu " :)

eu as fi... ;) ca eu daca ma comport bine si imi fac treaba in factiune este pt tn..psihi ca va respect si ma inteleg bine cu tine...

nu sunt in factiune pt rank... sau salariu... orice sar intampla eu pe psihi si pe tn o sa va consider mereu amici nu vad dc nu ar putea sa o faca si altii

eu as fi... ;) ca eu daca ma comport bine si imi fac treaba in factiune este pt tn..psihi ca va respect si ma inteleg bine cu tine...

nu sunt in factiune pt rank... sau salariu... orice sar intampla eu pe psihi si pe tn o sa va consider mereu amici nu vad dc nu ar putea sa o faca si altii

Multumim frumos tun >:D<<'> ma bucur ca gandesti asa ..

* apropo..voua va merge serverul sau numai la mine face fitze? :))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic