Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna sefu/sefa Noapte Buna Fireman/Paramedic eu ma culc ... ne vedem maine poate un pik cand vin de la sc si inainte s plec la sat ptr ca apoi nu ne mai vedem pana duminica... spor la /heal

Imi pare rau ca ai plecat GANG$TA (=soldier=), imi pare rau ptr factiune ptr mn, dar intr-un fel ma bucur, ma bucur pentru tine pentru ca stiu ca o sa ajungi foarte bine.... Bravo, jos palaria, un membru ca tine rar se mai gaseste!

Edited by valentinnn

Noapte buna medicilor, si mie imi pare rau ca a plecat Gang.. pot sa recunosc, ca a fost cel mai bun membru pe care l-am avut. Dar, ma gandesc.. ca trebuie sa evolueze, cu totii o sa faceti asta.. intr-un final o sa plecati, intr-un loc.. mai bun, unde aveti mai multe oprtunitati, si va inteleg.

Eu ma bag la somn, ma duc la facultate maine.. deci,o sa vorbim dupa ce ajung acasa. Va rog sa va mai anuntati si voi restul colegilor, sa intre pe forum sa posteze si ei.. altfel, risca sa fie demisi.

Pa baieti se pare ca a venit clipa sa ies din F/P :-H

Nu prea mam inteles bn cu cei din factiune si nu vreau sa mai continui asa :-H

Poate o sa ne mai vedem candva in mafii :-H

Deci se pare ca am incheiat de postat aici Larevedere F/P :-H

Hai ca eu plec la facultate, dar inainte de toate.. sa spunem toti un RIP Adrian Paunescu, a murit azi dimineata la 7:15 pe un pat din spitalul Floreasca,nu merita sa moara asa.. asta e, asa se duc romanii buni.

Mar1, este alegerea ta.. dar tu nu ai 2 saptamani la noi, o sa iei cu 60/60 FactionPunish.

Hai ca eu plec la facultate, dar inainte de toate.. sa spunem toti un RIP Adrian Paunescu, a murit azi dimineata la 7:15 pe un pat din spitalul Floreasca,nu merita sa moara asa.. asta e, asa se duc romanii buni.

Mar1, este alegerea ta.. dar tu nu ai 2 saptamani la noi, o sa iei cu 60/60 FactionPunish.

buna ziua tuturor :)>- ...ne vedem pe server la /heal

Dumnezeu sa-l ierte :|

mar1 imi pare rau ca pleci...nu am apucat sa te cunosc .....mult noroc si sanatate in tot ceea ce faci >:D<<'>

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic