Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

buna ziua F/P ce faceti eu sunt la TIC nu am putut intra ieri deloc nu am avut net nu stiu de ce :(( va rog s ama scuzati

La multi anI AVATAR :X:x:x TOT CETI DORESTI SA FIE IMPLINIT ....sper sa ne vedem dupa amiaza sa am net :D

numai bine :X:X:X

Ziua buna maimutoilor :X Ce faceti ?

Acum am venit si io de la scoala . Am foarte mult de scris . Intru pe server pe la 5

bafta tuturor la teme sau la /heal !

Edited by DoGGy

Si eu am saptamana viitoare, 3 examene ( engleza, drept si contabilitate ) in aceeasi zi :D/ .. si dupa inca vreo 2 ( urmatoarea zi ) :> .. ce pot spune, minunat. Ma pun sa invatz, ca am o gramada, si .. nu prea vreau sa intru in sesiune :)) va pup, aveti grija la /heal ca nu se stie cand vin la pc .. >:)

Ehh si io care abia asteptam sa fiu mai mare :)) da' vad ca viata la facultate e foarte grea ...

Mai am putin de scris , defapt putin mai mult asa ca ma duc la treaba . psihi , shobbytza , Bafta la examene ! Luati un 2 din partea mea :D:)) (daca nu luati nota 10 ne suparam)

Ehh si io care abia asteptam sa fiu mai mare :)) da' vad ca viata la facultate e foarte grea ...

Mai am putin de scris , defapt putin mai mult asa ca ma duc la treaba . psihi , shobbytza , Bafta la examene ! Luati un 2 din partea mea :D:)) (daca nu luati nota 10 ne suparam)

spor la treaba :)) ms, sper sa iau note bune :D la engleza nu-mi fac probleme, contabilitate nici atat, dar la drept.. :)) e grava situatia..

Doamne ma scuzati ca va intrerup discutiile despre business . Cata nesimtire poate fi in mintea hitmanilor :O este a doua oara cand mi se face post pentru ca nu ii las sa ma omoare :)) si auzi aici motiv: "DM aiurea" . psihi nu vreau sa crezi ca sunt un DMist , pe civili si pe cei din alte factiuni ii las sa ma mai omoare insa datorita unor antecedente mai vechi nu fac favoruri hitmanilor . O sa iti trimit maine un PM cu niste SS-uri .

Inca odata bafta la examen ! Daca nu iei nota mare ii spun shobbytzei despre amanta ta =))))

Noapte buna tuturor ! Vorbim maine cand vin de la scoala ! Bafta multa la toti , si somn usor !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic