Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau sa imi cer scuze fata de echipa, in special fata de alpacino.......

Sincer nu am stiut ce e "rob" si l-am intrebat pe unul findca aveam 150/20 iar el a zis sa imi arate, ma dus la masina si a zis sa merg la punctul rosu dupa ce scriu rob, m-am dus si am luat wanted 6, apoi politia nea prins si ne-a omorat

Ma atasasem foarte mult de echipa , inca o data imi cer scuze si bafta echipei incontiunare!

Alpa as vrea si eu lider secund daca se poate... si vrei ! Mi-as dori tare mult si promit ca voi fi mereu activ... si mereu acolo unde e nevoie de me... !

Sunt a4dr3y1i...din greseala pe a lui sh0ot ! SCZ

Deci nuj cum sa incep.....Man nu vreu sa ma cert cu nimeni din factiune ,asa ca am postat aici !Andrei vrea si el postul de Leader Secund !Si m-a rugat pe mine sa iti spun ca sa il pui pe el in locul meu !Am zis sa hotaresti tu cineva va fi Leader Secund !!!!"in continuare "

Alpa as vrea si eu lider secund daca se poate... si vrei ! Mi-as dori tare mult si promit ca voi fi mereu activ... si mereu acolo unde e nevoie de me... ! As dori daca se poate sa fie iar voturi ... si as vrea sa fie nuami voturi ... data trecuta ai ales u direct (scz ) :-$ :-$ toti ai zis "Eu" ... "Eu"=sau ales singuri pe ei insusi

:))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic