Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lasa-l Calin, a luat testele.. e ca si intrat doar ca nu ii pot da invite. Nu stiu cand se uita Alin peste cereri, ca abia se uitase.. asta e,o sa iau unban..cand o sa se uite, i-am spus si pe Y!M, daca tine cont..bine,daca nu ... astept.

@ Valycena,Calin si cei care mai au rank destul de mare in factiune, aveti grija de ea.. o conduceti in lipsa mea.

Sper.. ATENTIE: aveti drept de decizie in lipsa mea, rank-ul cel mai mare online are dreptul de a lua decizii.. insa, nu profitati.. si ganditi-va de doua ori inainte sa actionati. Ganditi-va in perspectiva, si spre binele acestei factiuni. Vorbim mai tarziu.. pe forum.

Ce noob e NoName33 . A scris in aplicatie ca are level 6 , dar a fost si in Tattaglia . Fara noobi in factiune , deci RESPINS direct :))

PS : " NoName33 a fost adus pe pamant intro zi foarte furtunoasa la varsta de 11 ani sa dus la o petrecere la prietenul sau cu familia lui de o data sa auzit o explozie puternica si intro clipiita locul a fost cuprins de flacari pariniti lui NoName33 au ramas blocati iar NoName33 a reusti sa scape el a incercat sa cheme pompieri si medici dar au ajuns prea tarziu , cand NoName33 sa dus sa isi viziteze parinti la mormant a jurat sa intre in fireman/paramedic si a ajuta toata lumeeaaa ,NoName33 a vrut sa invete cum sa traiasca si cum sa fie un barbat in viata si a "furat" de la toti playeri cate ceva atunci NoName33 a invatat sa fie un barbat! "

Cititi va rog si dati`va cu parerea =))

Edited by NONAME301

El minte sigur. Da a fost si in tataglia ar trebui sa aiba minim lvl 10 si ar fi imposibil sa il faca in 2 saptamani, el zicand ca joaca 7 ore pe zi. Si pe langa astea, numai din acea descriere iti dai seama ca nu a mai trecut pe la ora de lb. romana de muuult timp...

Buna seara medicilor,e totul bine fara mine ?! e mai multa liniste.. acum puteti sa stati degeaba, sa profitati. Sese,din pacate.. nu ai primit nimic pentru ca nu puteam sa te sanctionez pt ca nu te vad in masina, dar.. o sa te urmaresc de acum in colo pentru ca banuiesc, defapt.. sunt constient ca tu erai acolo.

Despre " descrierea " lu' ala.. nu vreau sa comentez.. ma abtin.

noapte buna.

El minte sigur. Da a fost si in tataglia ar trebui sa aiba minim lvl 10 si ar fi imposibil sa il faca in 2 saptamani, el zicand ca joaca 7 ore pe zi. Si pe langa astea, numai din acea descriere iti dai seama ca nu a mai trecut pe la ora de lb. romana de muuult timp...

Gandeste putin eu am trecut de la lvl 10 la lvl 18 in 2 saptamani.

Neatza colegie ...... Va urez numai bine in noul an muuulte bucurii si realizari La muulti ani 2011 >:D<<'> <:-P

Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Craciun fericit!!!

Bafta muult si noroc baieti mai vb la anu :D Ma duc cu ursu :))

Buna dimineata colegi! Va urez un an nou fericit alaturi de cei dragi!

Cum merge cu urgentele ? :((Ce rau imi pare.. sper sa apuc si eu 2010 in Fireman/Paramedic.. daca nu anul viitor :D/ .

Stie cineva unde umblu la setari ca sa scriu mereu , cu acelasi font si culoare?Adica sa nu mai pun eu de fiecare data..

Edited by Smyley

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic