Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci, sa fie ultima data cand va spun.. NU MAI POSTATI COMENTARII IN TOPICURILE CU POZE/SIGNATURE, pt ca o sa va dau uninvite cu 60/60.. urmatorii care posteaza acolo comentarii aiurea.. o sa primiti uninvite + interdictie.

Rooney - tu o sa fi demis cu 60/60 fp pt ca te-ai bagat aiurea in topicul " Raporteaza un membru ",si nu e prima data cand te bagi ca musca in lapte.

Buna seara medici,merg sa-mi cumpar un juice si dupaia ma pun sami fac ceva de mancare ca is alone acasa..Ne vedem mai pe seara in samp,pe la 19:00-19:30

Buna Seara medici !! Nu prea o sa fiu activ in seara asta ca imi fac geanta si ce mai am ...

Bine stingaciu,spor in cantonament!

P.S : Merg si eu pe la T.V , ne auzim pe la 22-23 *in samp*

Edited by Benny

Sal acuma am ajuns si eu la PC , am fost la T.V pana acuma..mai intru prin samp putin dupaia ma pun sa dorm..mi cam somn si ii plictiseala..

Mda .. Bafta all :D .. Eu nu mai pot sta in F/P pentru ca Psihi nu ma vrea aici,chiar nu ma vrea am priceput asta.Va urez bafta la toti,vedeti ce faceti,toata factiune mea fost familie in samp pentru ca eu aici am crescut de la lvl 5 in coace,cel putin a fost bine cat a durat.Bafta din nou.Dar sa stiti un lucru,daca este cineva care a gresit este Psihidelick pentru ca el nu prea a stiu sa tina de lider,mai are putin si il pierde,eu chiar nu ma pasa asta,sa il tina cat mai mult dar sa fie mai bun adica ma refer mai intelegator.Ma rog,iarasi va urez bafta,o sa ma intorc aici cu siguranta dar nu cred ca cu Psihi lider.

Bafta all :D !

Fireman/Paramedics FOREVER , acesta este un ultim post.

Mda .. Bafta all :D .. Eu nu mai pot sta in F/P pentru ca Psihi nu ma vrea aici,chiar nu ma vrea am priceput asta.Va urez bafta la toti,vedeti ce faceti,toata factiune mea fost familie in samp pentru ca eu aici am crescut de la lvl 5 in coace,cel putin a fost bine cat a durat.Bafta din nou.Dar sa stiti un lucru,daca este cineva care a gresit este Psihidelick pentru ca el nu prea a stiu sa tina de lider,mai are putin si il pierde,eu chiar nu ma pasa asta,sa il tina cat mai mult dar sa fie mai bun adica ma refer mai intelegator.Ma rog,iarasi va urez bafta,o sa ma intorc aici cu siguranta dar nu cred ca cu Psihi lider.

Bafta all :D !

Fireman/Paramedics FOREVER , acesta este un ultim post.

Nici nu ma complic sa-ti explic tie ce fel de lider sunt eu, toti pe care i-am dat afara.. au inceput sa faca ei pe desteptii dupa ce au plecat,si cat ai fost in factiune, m-ai pupat unde nu ma bate soarele pentru rank-up, dar fie.. trecem peste

Daca eu sunt un lider asa de prost, cum spui tu.. de ce nu am fost lasat sa plec? te consideri curajos ? iti spun eu ca nu esti.. esti un las, si uite.. o sa-ti dovedesc de ce spun asta, pt ca intri pe SA:MP, te conectezi.. vorbesti urat si dai /q, poftim si dovada: http://img.b-zone.ro/images/25373869245855065460.png

Vrei sa ajungi in Tow Car Company ? asta sa o crezi tu, poate de pe alt cont..

CE RANK UP MA DOAMNEE TI-AM CERUT EU RANK UP VRODATA ? EU TI-AM CERUT ? MINCINOSULE NU MERITI LIDER MAN SINCER ITI ZIC

TI-AM CERUT EU RANK UP ? Nu cred ia mai gandestete

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic