Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

re all cred ca a atipit tata si am intrat umpic pe forum intru si eu pe la 11-12-0 nush sigur ne vedem in game

cum merge treaba inaite sa plec erau comenzi cu nemiluita

Ba, voi chiar vreti sa ma supar ? nu mai postati ma voi in alte topicuri sa da-ti voi explicatii si decizii.. e clar ? cand o sa luati voi lider, atunci postati.. pana atunci postez eu, nu aveti voi nici un drept sa postati peste si inaintea mea, e CLAR ?! deja incep sa ma enervez,si nu e bine.. nu ma faceti sa dau wipe iar, fara drept de intoarcere pt voi.. sa refac o echipa noua.. pai ce naiba ? sunt pus aici de prost.. prea v-ati luat voi lumea in cap..

stiu asta eram eu evo ame body si cu tine 5

auzi eu ma duc sa ma uit la un film si daca nu mie somn intru pe la 11-12 daca tot e down svrul :-<

Edited by mihaitza281

mah dar azi cat am fost eu on au fost doar 5 f/p on

Au fost putini, pentru ca suntem putini in factiune.. am avut sesiune si nu am avut timp sa ma ocup, insa.. duminica o termin, si o sa ma pot ocupa.. tocmai de asta am dat startul pt aplicatii.

si daca ai sesiune presupun ca benny o sa aiba maine de lucru ca a fost la sky cu buburutza <:-P

=)) tare faza asta cu drag0sh a fost cel mai votat si si-a dat demisia :)) ne parea noua suspect ca il votau numai corleone

A fost cumva in corleone?ce rank a avut daca a fost?

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic