Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma bucur ca ai venit tu, un om capabil.. prieten de-al meu, sa stii.. ca in factiune, ai membrii de treaba.. lasati de mine, care au muncit enorm de mult. Ma refer la Benny, este un om extraordinar.. intotdeauna ma ajutat si din partea mea,si-a meritat rank-ul din plin. Mullt succes cu factiunea,si daca nu cer prea mult.. as vrea sa ramana topicul cu " Legendele factiunii ", salut SNIZAL :X

Ma bucur ca ai venit tu, un om capabil.. prieten de-al meu, sa stii.. ca in factiune, ai membrii de treaba.. lasati de mine, care au muncit enorm de mult. Ma refer la Benny, este un om extraordinar.. intotdeauna ma ajutat si din partea mea,si-a meritat rank-ul din plin. Mullt succes cu factiunea,si daca nu cer prea mult.. as vrea sa ramana topicul cu " Legendele factiunii ", salut SNIZAL :X

Mersi de cuvintele care le-ai spus despre mine..si tu ai fost si esti un om extraordinar si de respectat , mi-a placut foarte mult sa te ajut la conducerea acestei factiuni cat timp ai fost tu leader...acum sper sa ajungem sa ne intelegem bine eu cu snizel , deocamdata numa ce ne-am cunoscut dar sper ca v-a merge bine treaba...si sa observe si el ca nu's chiar asa mic , si pot sa imi asum o responsabilitate de subleader..nu is deala de ocazie 1-2 sapt.

In primul rand...Ma scuzati ca postez aici :-S , dar am ceva de zis.

Felicitari JniTZeL pentru lider Fireman/Paramedic. Sper sa-ti faci treaba cat mai bine ( cum ti-ai facut-o si in Tattaglia desigur ) si sa nu dezamagesti pe nimeni ( cum nu ai dezamagit pe nimeni in Tattaglia ) .

Bafta cu factiunea, va urez succes la toti.

Edited by Motorhead

Felicitari SnizeL pentru lider, eu cred ca meritai, un baiat capabil si destept, chiar daca nu te cunosc prea bine impresia despre tine mi-am facut-o demult.

Succes cu liderul si sa ai grija ce faci.

Bafta.

NeatzAAAA , Felicitari sniZZZeeLLEEEE,ma bucur foarte mult ca ai luat lider...oricum meritai..spun eu ...si nu numai eu,aproape toti :)) inca o data Felicitari!>:D<<'>.

Ai grija pe viitor,mult succes!>:D<<'>

Edited by Toretto

Buna dimineata medici :)) (pentru mine e, nu de mult m-am trezit...)

Ce multe aplicatii s-au adunat..

@ Multumesc Toretto si Marius >:D<<'>, gata cu felicitarile, cred ca am scris "multumesc" de 1000 de ori de cand am luat lider :))

Ti-am zis si aseara, dar vreau sa ramana " batuta " in forum : Felicitari! Cam de tine ar avea nevoie factiunea, vezi cu cat imi dai heal ca... :-S . Ai grija de tine, nu uita de familie, si din cand in cand, sa-ti mai aduci aminte de Tattaglia.

Bafta SnitzeL!

Neata tuturor

Buna dimineata medici :)) (pentru mine e, nu de mult m-am trezit...)

Ce multe aplicatii s-au adunat..

@ Multumesc Toretto si Marius >:D<<'>, gata cu felicitarile, cred ca am scris "multumesc" de 1000 de ori de cand am luat lider :))

Vezi ca am raspuns la unele applicatii sa te uit care sunt acceptati , si la aplicatiile noi care vor veni raspunzi tu deseara.

p.s sa te uiti si la log sunt 3 membrii care n-au intrat mai mult de 2 sapt fara sa faca cerere de invoire = demisi.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic