Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Server down. 8-|

Ce sa zic de forum..de la inceput imi placea tema, dar nu se lipeste de b-zone.

Asta e o tema ptr. comunitati mici, nu e de b-zone.

Au ales aceasta tema pentru a reduce spam'ul cred (tie sila sa postezi cand intri pe forum si vezi tema asta)

Asta e o tema ptr. comunitati mici, nu e de b-zone.

Au ales aceasta tema pentru a reduce spam'ul cred (tie sila sa postezi cand intri pe forum si vezi tema asta)

Buna dimineata! ~o)

Intr-adevar, s-ar putea sa aiba ca efect reducerea spam'ului, pana si mie imi vine mai cu greu sa postez unele articole pe forum si zic in sinea mea "o las pe mai tarziu, pierd prea mult timp cu asta acum"..

Nu mai exista comentarii pe profil, acum exista "discutii" la care poti comenta :)). Reputatia e verde.. imi placea mai mult albastrul de dinainte. Ma rog, parerea mea e ca tema se afla la statutul de prototip si trebuie slefuita putin cate putin de-acuma. Dar depinde de staff.

Am plecat sa mai repet cate ceva pe scoala.

Bine, uite, eu dau test la info.. al treilea in 2 saptamani :|. Deja ma scoate din sarite profu'.

Spor la teme/comenzi si bafta la scoala, ma intorc la tentativele de rezolvare a problemei :)).

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic