Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va doresc bafta la toti ! S'o tineti tot asa ! Aici este factiunea in care m'am simtit cel mai bine dintre toate in care am mai fost, dar na .. trebuie sa le dam si la altii sansa de a avansa. Mult succes in continuare ascultati de Cornel ca este un lider foarte bun ! Cornele felicitari te descurci bine! Mult Noroc !

Buna dimineata baieti. Am fost ocupat aseara cu temele pentru scoala.. X_X, dar am terminat si eu pe la vreo 12 noapte ;)). Imi pare rau ca au plecat Polanski si everzor. Le urez multa bafta oriunde se vor duce. Ne auzim mai tarziu in game. Spor la heal!

Am venit si eu de la liceu.O zi obositoare.

Ne vedem in joc

[officer]Polanski tot respectul.

Ne vedem in game.

SERVER DOWN

Edited by Kun

Buna ziua tuturor. vreau sa imi cer scuze pentru inactivitatea mea din data de 19 si 20.02. Au fost niste probleme locale cu internetul. Sper ca azi sa pot intra. Abia ce am ajuns acasa. Ma duc sa mananc si eu si voi incerca sa intru in joc. Corneliu sper sa nu fie vreo problema. Bafta la comenzi!

Buna Ziua Baieti !! Huu. abia am venit si eu de la Ball.Mda o zi obisnuita ca altele.Asa ca voi intra si eu in game sa vad ce se mai intampla.Imi pare rau ca ai iesit din factiune Polanski ai fost un membru foarte bun la fel si everzor.Sper sa mai reveniti in factiune.

Spor la comenzi !!

Buna seara colegi,veni si eu pe la 6 de afara ca e frigul de ingheti.Serverul este down din cate am vazut,ma`s uita la un film insa nu prea gasesc unul interesant acum.Va salut si bafta la comenzi cand revine serverul.

Ps: Care posteaza dupa mine si stie un film sa imi spuna si mie :(

Back! O zi bună pentru mine,n-am fost ascultat la Mate,am luat un 8 la Istorie şi am iesit la 14:00 in loc de 15:00

Dar partea proastă e ca e down serverul,mai tot timpul cade şi ....mereu se baga fraza aia cu : N-ai viaţă,iesi afara,sau : Vremea proastă,e soare acum...

Haide Manchester CITY!;x

Edited by Kun

Salutare medici, nu am mai trecut de ceva timp pe la discutii

Welcome Celor noi

Daca serverul este offline iesiti pe afara

Respectati si voi regulamentul la Discutii nu cred ca este greu.

Corneliu' timestamp='1549890822' post='42144']

- Diferenta de timp intre posturile pe care le faceti trebuie sa fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- In cazul in care ai postat ceva in acest topic trebuie sa astepti sa posteze 2 persoane pentru ca sa postezi din nou. (evident, doar dupa 15 minute)

• In caz ca nu o sa respectati acest regulament, o sa fiti sanctionati in game cu avertisment / factionwarn pana la demitere.

Edited by AnGeL 001

Salutaree Medici !! Am ajuns si eu acasa de la scoala, in sfarsit acasa, mda mi-am invatat si voi intra in game dar dupa ce o sa ma duc sa mananc ceva ca mioo foame de lup.La mine e un cald de mori si s-a topit zapada si sunt balti din centimetru in centimetru.E naspa.

Spor la comenzi ! Si sa fiti activi si cuminte ! Mai multe /ad cu service medic si cu recrutari pana se inchid ,,Aplicatiile'' .

Sa fiti mai atenti la Regulamentul de la ,, Discutii Libere '' sa nu-l mai suparam pe Cornel.

Bafta ¬!

Salut baieti. Vreau sa va anunt ca saptamana asta am avut niste probleme pe la scoala. Au fost niste teste mai importante si niste inspectii. Maine e ultima inspectie si ultimele 2 teste. De maine de la 3 voi reveni in normal. Corneliu sper ca nu ti-am creat probleme. Multumesc anticipat!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic