Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata Fire & Medic Department, e duminica si mai mult ca niciodata.. parca nu imi mai venea sa ma trezesc. ;)) De data asta am facut o exceptie si m-am trezit, ca na' avem sedinta. :>

PS: Nu uitati, la 13:00 sa fiti cu totii in HQ. :)>-

Buna seara Fire & Medic Department. N-am mai trecut de mult cu un post pe aici, si m-am gandit ca acum e momentul. S-au schimbat multe pe server din cate observ, si nu prea sunt la curent cu toate. ;))

> In fine, vreau sa va urez un calduros bun venit celor noi : DianaDee, Deadly, Razvan_Jackson si WiSsh. >:D<<'>

Ce pot sa zic.. eu unu' sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna impreuna, mentinand F/m acolo unde ii e locul.. adica cat mai sus.

PS: Va urez o seara placuta, ne citim maine in game.. la o comanda, doua, trei.. :)>-

Edited by I Cosmin I

In cele din urma am cedat, am primit 2 FW; cu onoare. Bunurile se vand, va parasesc curand.

Lasa Ioane, ca nu mai pleci. Nu e un capat de lume daca ai luat 2 FW, sau daca te-ai certat cu cineva.

In schimb, s-ar putea sa parasesc eu comunitatea. Nu stiu exact cand, dar asta am ca plan de viitor.

PS: O seara placuta si spor la comenzi celor ce sunteti in game. Va salut. >:D<<'>

Lasa Ioane, ca nu mai pleci. Nu e un capat de lume daca ai luat 2 FW, sau daca te-ai certat cu cineva.

In schimb, s-ar putea sa parasesc eu comunitatea. Nu stiu exact cand, dar asta am ca plan de viitor.

PS: O seara placuta si spor la comenzi celor ce sunteti in game. Va salut. class=

Mai vorbiti amandoi aiurea si va dau 2 tereze :))

N'seara medici , nu pot intra in seara asta ca am ip-ul banat , am gresit parola 3x .

Bafta la comenzi , fiti cuminti :-W

N'seara medici :D in seara asta sunt cam ocupat :)) am sa va las un banc :D

Doua gagici, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa mai iasa si ele in oras, asa ca fetele. Zis si facut.

Dupa vreo cateva ore petrecute la un bar , pe inserate se intorc pe jos acasa.

La un moment dat una zice:

- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai

pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:

- Si eu la fel! Hai sa intram aici la cimitiru asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.

- Bine, dar cu ce ne stergem?

- Eu cu bikinii si apoi ii arunc.

- E...oi gasi si eu ceva atunci.

A doua zi se intalnesc barbatii.

- Unde au fost mah nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara bikini. - Tu stai bine. A mea cand a venit avea o panglica in fund pe care scria: NU TE VOM UITA NICIODATA. FRATII IONESCU!!

Băieți si fete eu va zic adio, postez aici pentru ultima oara.Va Mulțumesc ca mi-ati fost ca niste frati si surori , sper ca n-am dezamăgit pe nimeni. Va pup pe toti, Bafta!!

Adio :)

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic