Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Server down, misto.. Sper sa faca ceva modificari, poate chiar sa bage San Fierro. :X Pana una alta, ma bag la o barfa pe mess.

PS: Daca baga SF si eu sunt in jail, ma sinucid. =))))))))))) Nu apuc sa iau Cnn Sf sau Banca Sf. :(

Server down, misto.. Sper sa faca ceva modificari, poate chiar sa bage San Fierro. :X Pana una alta, ma bag la o barfa pe mess.

PS: Daca baga SF si eu sunt in jail, ma sinucid. =))))))))))) Nu apuc sa iau Cnn Sf sau Banca Sf. :(

Ar fi prea misto sa bage si San Fierro :X:)) , las ca apuci :-" =)) .]

Server down down . :))

Edited by Kovac

Sunt doar niste probleme cu securizarea conturilor baieti> :D< hugs for our medics :))

Passwords have been reset , multumesc pentru traducere.

Data viitoare te rog sa nu postezi la alta factiune decat in cea care esti.

Adica ne au fost schimbate parolele la conturi ?? :)

Da si trebuie sa dai pe rpg1 password recovery si iti vine pe email alta parola , iar tu tio schimbi nu o mai pui tot aceeasi .

Edited by Kovac

Ooo da, server on. M-am logat in joc, si mi-am schimbat si parola. Totusi, m-am gandit ceva timp la o parola mai complicata, si care sa fie usor de memorat. :))

>Ne auzim in game care mai intrati, care nu.. noapte buna. >:D<<'>

Ooo da, server on. M-am logat in joc, si mi-am schimbat si parola. Totusi, m-am gandit ceva timp la o parola mai complicata, si care sa fie usor de memorat. :))

>Ne auzim in game care mai intrati, care nu.. noapte buna. class=

Gandeste-te Gen gandeste-te , eu nu pot intra deoarece nu am primit inca emailul cu password recovery , se pare ca multi au problema asta .

Voi intra si eu cand voi primi emailul . Noapte buna celor care au plecat la somn class=

Succes la scoala / liceu / facultate maine . B-)

Edited by Kovac

Passwords have been reset , multumesc pentru traducere.

Data viitoare te rog sa nu postezi la alta factiune decat in cea care esti.

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Fire & Medic Department.

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni. Cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati.

Imi cer scuze daca v-am ofensat,deranjat cu ceva,doar le`am raspuns celor curiosi:),o zi buna.

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Fire & Medic Department.

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni. Cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati.

Imi cer scuze daca v-am ofensat,deranjat cu ceva,doar le`am raspuns celor curiosi:),o zi buna.

Nu ne-ai ofensat cu nimic / deranjat , dar nu avem ce face , daca titlul acestui topic spune ca doar membri Fire & Medic Department .

Noi doar il respectam , o zi buna .

Nu o zic din rautate , sa nu intelegi gresit sau ca am ceva cu tine . :D

Salutare colegi, acum 30 minute am scapat din inchisoare (scoala) ne-o lasat mai repede...

Am luat un 8 :X:X:X uhuuuu :)))

Cei cu email-ul dati un recover la 15-30 minute..... ca sunt multi jucatori. Iar adminii pot da doar un numar de email-uri pe ora.

Am trimis Password Recovery,doar ca nu am primit email..

Astept email de confirmare..

Sper ca ati avut o zi buna :)

Edit : Am trimis 3 Recuperari de parola,si niciuna nu mi-a venit pe email,devine enervant.

Edited by Witsel

Salutare colegi, acum 30 minute am scapat din inchisoare (scoala) ne-o lasat mai repede...

Am luat un 8 :X :X:X uhuuuu :)))

Cei cu email-ul dati un recover la 15-30 minute..... ca sunt multi jucatori. Iar adminii pot da doar un numar de email-uri pe ora.

si eu am luat azi 9 :X si am ( 9 si 3 :)) )

Ce mai faceti ?

Si eu am dat Password Recovery aseara si me-a venit pe la 12 ziua....

Mda, am ajuns si eu mai tarziu acasa astazi si nu ma gandeam sa fie faza cu "password recovery", acum trebuie sa astept ceva timp :)).

Cam multi ati avut problema asta, eu unu' am rezolvat imediat dupa ce a dat drumul la server. Am primit mail "imediat", dupa ce am dat de 7 ori recovery. :))

On topic : Noapte buna, si succes tuturor la scoala / comenzi pentru maine. Va salut. >:D<<'>

Buna dimineata! In legatura cu parolele , se pare ca eu am fost mai inspirat sa dau regenerare inainte de a se deschide serverul si am primit mailul instant.

Pana una alta , va invit sa aruncat o privire si pe acest topic: http://forum.b-zone.ro/topic/111607-portofoliu-lorrin/ , iar daca se poate sa lasati un comentariu.

Cam atat am avut de spus , o zi placuta tuturor.

Auf Wiedersehen!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic