Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut,cum o mai duceti?

Va recomand sa ascultati :).

Noapte buna medici , vorbim maine .

Maine am meci , eu am plecat la somn pentru ca dimineata ma trezesc greu .

Bafta la comenzi / liceu / scoala / faculta .

Noapte buna medici , vorbim maine .

Maine am meci , eu am plecat la somn pentru ca dimineata ma trezesc greu .

Bafta la comenzi / liceu / scoala / faculta .

Buna dimineata colegi si succes la meci astazi >:D<<'>!

Salut,veni de la jail (scoala) si sunt obosit...Avem un coleg nou,doamna de engleza se opereaza si lipsi,iar in timp ce lipsi...Mai bine nu vreti sa stiti...Dar totusi va spun (DEZASTRU: doboraram banic,scaune,catedra,unii scrisara prostii pe tabla,alti se sarutara toata ora...etc :)) .Si va rog eu...cine cauta ceva de inchiriat sau cineva care ofera chirie sa lase un reply la topicul meu de la Services (Vehicle rent) sa nu il inchida adminul:)

Cum va merge astazi ?

Ca naiba , se pare ca economia o sa scada , nu o sa mai fie la fel :) , deci asta e , mie nu-mi convine , poate ma voi lasa de sa:mp :-J , nu are rost , e cea mai mare prostie .. :-J , te chinui sa muncesti pentru 200m si dupa scade economia si ai 200k =))) .

Ca naiba , se pare ca economia o sa scada , nu o sa mai fie la fel :) , deci asta e , mie nu-mi convine , poate ma voi lasa de sa:mp :-J , nu are rost , e cea mai mare prostie .. :-J , te chinui sa muncesti pentru 200m si dupa scade economia si ai 200k =))) .

Cred ca iti calc pe urme .. E o idee buna , dar depinde cum se va interpreta si cum se vor gestiona toti banii din bizuri / etc ..

O sa ai 2M ca se scad 2 zerouri , iar cu 2M cumperi cat cu 200M

Edited by uiDivo

Sal'tare ce mai faceti ?

I-a uitati ceva haios =))

!

Prea tare =)) am vazut`o si eu acum cateva zile :)))) , am iesit medici , vorbim maine >:D<<'>

Noapte buna tuturor , va pupa Kovac :*

Edited by Kovac

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic