Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata colegi, in prima zi de vacanta ma prins raceala, perfect. Nu am ontrat ieri deloc pe sa:mp, sper sa am activitate mai mare azi.

Buna dimineata medici! Eu astazi am banchetul, deci nu voi intra astazi, dar ne auzim maine. Spor la comenzi si multa bafta!

Succes la teste celor care vor fi acceptati!

Imi cer scuze ca postez aici dar vroiam sa-mi iau La revedere de la voi sa stiti ca ati fost niste colegi super de treaba mereu ma-ti ajutat cu tot ce vam cerut multumesc uidivo pentru sansa acordata multumesc eugen ca mai ajutat mereu cu ce am avut nevoie inca odata imi cer scuze ca postez Bafta !!

Buna seara medici, astazi , chiar daca mi-am depus cererea de demisie, nu postez pentru ultima data aici. Ati fost, ve-ti ramane pentru mine cei mai buni prieteni. Paramedics a fost prima mea factiune, de la level 8 pana la 20 . M-am simtit FOARTE BINE aici , sper sa ramanem prieteni in continuare. V-am pupat ! :X

Buna seara medici, astazi , chiar daca mi-am depus cererea de demisie, nu postez pentru ultima data aici. Ati fost, ve-ti ramane pentru mine cei mai buni prieteni. Paramedics a fost prima mea factiune, de la level 8 pana la 20 . M-am simtit FOARTE BINE aici , sper sa ramanem prieteni in continuare. V-am pupat ! :X

Bafa mai departe. Si la mine e prima factiune. Succes in game si in viata reala. Ne mai auzim prin game. Te-am pupat si eu :* !

N'seara Medici! Succes celor care vor da testul.

Eu ies. Ne auzim maine dimineata. Noapte buna!

Imi cer scuze ca postez aici dar vroiam sa-mi iau La revedere de la voi sa stiti ca ati fost niste colegi super de treaba mereu ma-ti ajutat cu tot ce vam cerut multumesc uidivo pentru sansa acordata multumesc eugen ca mai ajutat mereu cu ce am avut nevoie inca odata imi cer scuze ca postez Bafta !!

Cu mare placere nab. >:D<<'> Bafta multa pe viitor, in tot ceea ce ti-ai propus.

Buna seara medici, astazi , chiar daca mi-am depus cererea de demisie, nu postez pentru ultima data aici. Ati fost, veti ramane pentru mine cei mai buni prieteni. Paramedics a fost prima mea factiune, de la level 8 pana la 20 . M-am simtit FOARTE BINE aici , sper sa ramanem prieteni in continuare. V-am pupat ! :X

Ce sa zic.. mereu e aiurea cand pleaca cate unu' mai vechi.. O sa ramanem prieteni in continuare, fii sigur de asta.

A fost o placere sa lucram impreuna, si chiar imi doresc sa ti se indeplineasca tot ce ti-ai propus pentru viitor.

# Pwp !

mult succes in continuare.... :P

Sigur cei din braila-galati il cunosc pe nicusor de la braila

:)))))0).....

Edited by rTs AshimaP

Salutare! Vedeti ca astazi va fi iarasi un eveniment organizat de Bobo. Program:

20:30 = 2 respect point

21:00 = 1 level up

21:10 = extragere masina Huntley

21:30 = 2 respect point

Salutare colegi!

Sunt noul ''Recrut'' al factiunii Paramedics. Sper sa ne intelegem bine!

Welcome! Deasemenea welcome si celorlalti care au trecut testul: ScoobyDoo, Weaks, Deutziica, ezekel.

Buna ziuaaa noi mei colegii! Sper ca ne vom intelege ca o familie! Daca sunteti tristi va fac eu sa radeti! Daca sunteti veseli va fac eu sa plangeti (glumeam)! Contactati-ma in joc sa facem cunostinta!

Buna ziua fosti colegi. Astazi am inceput un nou drum in Taxi LV. Tot vin pe la voi pe la HQ dar nu va prea vad. Ce mai faceti ? Vum mai sunteti ?

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic