Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Stiti cumva dc nu pot inra pe servar de pe modem ? cand intri imi apare sa intru la sectiunea unban. zice ca am ban pe ip!

Salut! Stiti cumva dc nu pot inra pe servar de pe modem ? cand intri imi apare sa intru la sectiunea unban. zice ca am ban pe ip!

Am patit si eu de multe ori la fel. Se rezolva printr-un simplu restart la modem. Banuiesc ca e din cauza ip-ului dinamic.

@ ON: Nu uitati de sedinta de la ora 15:00. Sper sa fiti cat mai multi prezenti.

# O zi buna va doresc. Salut !

Neata medici.Asta este ultimul meu post aici. Vreau sa va multumesc tuturor. Ati fost prima mea factiune de pe B-Zone si poate in curand voi reveni.Multumesc pentru sansa acordata. Salut si bafta tuturor.

Neata medici.Asta este ultimul meu post aici. Vreau sa va multumesc tuturor. Ati fost prima mea factiune de pe B-Zone si poate in curand voi reveni.Multumesc pentru sansa acordata. Salut si bafta tuturor.

Salut , pacat ca ai iesit din factiune . Oricum bafta la examene si in SA-MP.

Neata acum m-am trezit si eu, nu prea bine deoarece sunt racit. Dar noa...ce aiurea e vara sa fi racit, pe caldura asta...

Oricum merg la antrenament, din cate am auzit iti trece daca faci antrenament.

@Mitch, neata!

@, neata si drum bun! Am si eu o intrebare cum ti-ai pus tu sus acolo DIICOT daca tu ai sub 1000 posturi? Ori a ramas de mai de mult cand puteai la 900 sau la cat era...?

#http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

Succes la test log cei care ati fost acceptati:

@, @, @@Schnecker, @@Esty, @@Happy, @@gGB,

Edited by BTD Jack

Neata acum m-am trezit si eu, nu prea bine deoarece sunt racit. Dar noa...ce aiurea e vara sa fi racit, pe caldura asta...

Oricum merg la antrenament, din cate am auzit iti trece daca faci antrenament.

@Mitch, neata!

@, neata si drum bun! Am si eu o intrebare cum ti-ai pus tu sus acolo DIICOT daca tu ai sub 1000 posturi? Ori a ramas de mai de mult cand puteai la 900 sau la cat era...?

#http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA

multumesc!

Aia cu DIICOT se poate pune doar la 1000,dar am donat 2e.

multumesc!

Aia cu DIICOT se poate pune doar la 1000,dar am donat 2e.

Aaaa, asa se explica, nu stiam ca se poate dona pentru asa ceva. Si ma gandeam ca o fi fost limita mai mica mai de mult. Mersi ca mi-ai spus.

#Am plecat la antrenament. Bafta

#@, felicitari!

Edited by BTD Jack

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic