Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De azi sunt noul vostru coleg, imi pare bine ca am revenit in aceasta factiune. O sa intru sa fac si eu niste comenzi. Succes tuturor.

Welcome,sper sa te simti bine aici si sa stai cat mai mult!

#ma bag la un film ne auzim mai pe seara

• Nick: zully
  • Level: 15
  • Rank: 2(Paramedic)
  • Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproape o luna.
  • De ce doresti sa pleci din Fire & Medic Dpt.?: Sincer ma gandeam sami incep o afacere online si nu prea mai am timp de SA:MP.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Fire & Medic Dpt. pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Fire & Medic Dpt., dupa timpul petrecut aici?: Mi-a facut placere sa fac parte din acest departament, si am o parere foarte buna despre el, mai ales cand vine vorba de colegi pe care i-am avut.
  • Alte precizari?: Vreau sa le urez multa bafta colegilor mei, va pupa zully! :*

Salutare tuturor! Haideti in game la nise comenzi. @zully ti-am zis si in game...daca vrei cu adevarat iti poti organiza timpul in asa fel sa-ti ajunga de toate. Imi pare rau ca plecati tot cate unu...Eu iti urez succes atat in real life care e cea mai importanta cat si in game daca te vei reapuca. Ai grija de tine! :-H

N-am mai intrat in seara asta, am fost pe afara sa ma relaxez ca maine am examen la mate.. Ne auzim maine pe la ora pranzului. Bafta la comenzi si succes tuturor celor ce vor sustine maine examenul.

N-am mai intrat in seara asta, am fost pe afara sa ma relaxez ca maine am examen la mate.. Ne auzim maine pe la ora pranzului. Bafta la comenzi si succes tuturor celor ce vor sustine maine examenul.

Noapte buna! Succes maine la examen. Eu mai am inca un an sunt doar clasa a VII - A. La Romana din cate am vazut pe net a fost usor, ai stiut? Mai bine nu ieseai si invatai calumea, mnoa acum nu stiu poate ai invatat inainte. ;)

@, felicitari pentru functie si mult succes cu ea.

Edited by BTD Jack

Noapte buna! Succes maine la examen. Eu mai am inca un an sunt doar clasa a VII - A. La Romana din cate am vazut pe net a fost usor, ai stiut? Mai bine nu ieseai si invatai calumea, mnoa acum nu stiu poate ai invatat inainte. ;)

Asa e, a fost usor, pentru nota 8-8.50 a fost usor, dar daca vroiai nota mai mare nu mai era asa de usor. :) Din ce calcul mi-am facut iau in jur de 8.70-9.10. Si sa stii ca legat de invatat, in ultima zi nu mai ai ce sa inveti, sincer, daca tot anul n-ai facut nimic, chiar nu mai are rost in ultima zi. Mai bine iesi afara cateva ore, te revigorezi, fumezi cateva tigari, bei un suc, stai c-o fata si aia e toata treaba. A doua zi stii ca te duci relaxant la examen, ma-n telegi? :D

ON: Buna dimineata, eu ma pregatesc sa plec la examen, cand vin ne auzim in joc, succes la comenzi.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic