Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Corect simon nici eu nu mai revin. Mult succes in continuare fostilor colegi si voua cei care ati ramas. Si rugati-va sa se intoarca Ghostx la vara!

Este alegerea voastra si nu va condamn pentru asta. Nu spun ca nu ati muncit,dar si eu am muncit pentru Leader.. si a fost alegerea mea sa dau wipe la factiune, fiecare lider ar fi facut asta. Nu trebuie sa imi purtati pica pentru asta,iar pentru cine imi poarta.. o face degeaba.

Psihidelick,scuze ca te contrazic,dar ai zis tu acolo:a fost alegerea mea sa dau wipe,oricare lider ar fi facut-o,deci ca sa sti,nu ai dreptate,Dr.Ghostx cand a intrat ca lider la noi in factiune,nu a dat niciun wipe,nu a schimbat nimic la ceea ce priveste membrii,deci....oamenii sunt diferiti unii de altii.Iti doresc bafta ca lider si sa conduci cum sti tu mai bine,eu incep scoala si nu mai ma bag.Salut tuturor fostilor colegi si bafta

Scuzati-ma de OFF-TOPIC.

Psihidelick, prin acest post tin sa te felicit pentru liderul pe care l-ai luat. Ma bucur foarte mult pentru tine, si nu cred ca ar fi fost al lider mai capabil ca tine. Sper sa te simti bine ca lider, si sa nu renunti la el. Este un pas mare in cariera ta, in SA:MP, si sper sa ai parte numai de lucruri bune.

Succes.

Scuzati-ma de OFF-TOPIC.

Psihidelick, prin acest post tin sa te felicit pentru liderul pe care l-ai luat. Ma bucur foarte mult pentru tine, si nu cred ca ar fi fost al lider mai capabil ca tine. Sper sa te simti bine ca lider, si sa nu renunti la el. Este un pas mare in cariera ta, in SA:MP, si sper sa ai parte numai de lucruri bune.

Succes.

Multumesc Str1ps,apreciez gestul.. tu intotdeauna ai fost prietenul meu. Multumesc mult, pentru cele spuse, aici se cunoaste adevarata prietenie.. nu ca restul,care ma suna sa ma intrebe daca ii iau sublideri. Multumesc inca 1 data, ai tot respectul meu, stiai asta.. ca suntem prieteni de ceva timp.

Pentru psihiahfisahgfihsigjdl !

Psihi in primul rand imi cer scuze ca te felicit atat de tarziu , dar am multa treaba pe forum , in joc . Te-am felicitat si la " discutii intre moderatori " insa tin sa o fac si aici . E adevarat trebuie sa am timp pentru prieteni , asa cum imi esti tu . Pai ce pot sa-ti spun?Mult succes , sa faci totul asa cum stii tu (si sigur va iesi bine) , sa fii tu insuti , sa nu-ti uiti prietenii si sa ajungi tot mai sus . Multa bafta psihi aici si te voi sustine >:D<<'> .

Cu mult respect si simpatie,
Deluxeagoiufhaiufohlk :))

Pentru psihiahfisahgfihsigjdl !

Psihi in primul rand imi cer scuze ca te felicit atat de tarziu , dar am multa treaba pe forum , in joc . Te-am felicitat si la " discutii intre moderatori " insa tin sa o fac si aici . E adevarat trebuie sa am timp pentru prieteni , asa cum imi esti tu . Pai ce pot sa-ti spun?Mult succes , sa faci totul asa cum stii tu (si sigur va iesi bine) , sa fii tu insuti , sa nu-ti uiti prietenii si sa ajungi tot mai sus . Multa bafta psihi aici si te voi sustine >:D<<'> .

Cu mult respect si simpatie,

Deluxeagoiufhaiufohlk :))

Salut Deluxsadasdsa, asa cum i-am spus si lui Str1ps.. asa iti spun si tie, iti multumesc ca imi esti prieten ( inca de cand ne chinuiam amandoi sa dam testele in Police Department ) si stateam in fata la LSPD asteptand. A trecut ceva timp, si ma bucur sa stiu ca am prieteni care ma apreciaza si eu la randul meu ii apreciez pe ei. Ma bucur ca facem amandoi parte din staff-ul B-Zone si.. ca ne tinem de treaba. Tot respectul meu si pentru tine, multumesc inca o data.

Welcome celor noi,sper sa va tineti de treaba. Mult succes

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic