Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

sanatacos colegi , e incredibil de cald afara ...

bafta in continuare m4ms , vezi sa nu iei ban si pe asta daca intrii in mafie :))

lasa-te de prostii ...

@@rLm29,Mersi,nu mai iau ban pentru ca nu mai folosesc dastea,am vazut ce inseamna sa folosesti...

Va urez bafta tuturor,mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune si sa va am drept colegi,poate ne mai auzim si prin alte factiune,bafta!

Se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici!

Vreau sa va multumesc ca mati primit in factiune , si daca vam gresit cu ceva imi pare nespus de rau.

Bafta, sa aveti grija de voi si sa nul suparati pe uiDivo.

Buna seara ! In sfarsit am terminal cu examenul de licenta, si chiar ma bucur ca am terminat cu bine.

De acum voi avea mai mult timp de PC, asa ca .. " take care ", voi fi cu ochii pe voi.

# Noapte buna, welcome celor noi !

Buna seara! Din aceasta seara voi fi colegul vostru sper sa ne intelegem foarte bine si sa fim cat mai mult timp impreuna in aceasta factiune. Va urez o seara buna in continuare! Noapte Buna !!!

Salutare, acum am venit si eu de la antrenament, am avut si handball si sala, sunt facut bucatele. :))

O sa intru si eu in joc mai tarziu dupa ce ma odihnesc, succes la comenzi. :)

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

Sper ca e clar..

Salutare! Eeh am terminat cu acoperisul la unchiul meu si maine revin acasa, da sa vad ca ma apuc si acasa de renovat. Din cate am vazut avem noi update-uri, regulamente, postari pe forum...@@uiDivo, o sa fie mai greu cu spamul asa;)))). Welcome celor noi.

@@RobsoN, imi place semnatura ta. "Like a boss".

@, ce examen de licenta? :-??

#Hai ca ma apuc sa citesc regulamentul. :D

Salutare! Eeh am terminat cu acoperisul la unchiul meu si maine revin acasa, da sa vad ca ma apuc si acasa de renovat. Din cate am vazut avem noi update-uri, regulamente, postari pe forum...@@uiDivo, o sa fie mai greu cu spamul asa;)))). Welcome celor noi.

@@RobsoN, imi place semnatura ta. "Like a boss".

Multumesc,daca vrei o poti folosii si tu! (Multumestei lui [F4L]oTo. )

Am terminat facultatea si a trebuit sa sustin examenele de licenta. Din aceasta cauza am fost asa inactiv, m-am pregatit pentru examene.

Dar, acum am terminat.. si multumesc lui Dumnezeu am reusit sa le trec cu brio.

@ Noapte buna tuturor.

Neata!

Felicitari Eugen!

uiDivo-Ai modificat gresit la regulament !

"Pentru a accepta un apel medical trebuie sa anunti pe /r "comanda x la mine" daca cineva accepta comanda si nu a anuntat pe /r primeste factionwarn sau daca cineva accepta comanda in locul celui care a zis primul pe /r ,,preiau comanda id'' primeste factionwarn."

Nu era corect asa:Pentru a accepta un apel medical trebuie sa anunti pe /r "comanda x la mine" daca cineva accepta comanda si nu a anuntat pe /r primeste factionwarn sau daca cineva accepta comanda in locul celui care a zis primul pe /r ,,comanda x la mine'' primeste factionwarn.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic