Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Luati de radeti =)))))))))))))))))))))))))))

De la 7:35 pana 7:40 am simtit ca am probleme cardiace... M-au luat niste fiori reci... Sa nu mai faci asta in viata ta ! In rest e funny videoclipul , dar acea faza mi-a indoit sentimentele.

Buna dimineata tuturor!!!...heh, si uite asa incepe o noua zi din viata unui PARAMEDIC class= btw amuzant video Mitch :-J, va urez bafta in-game si sa va distrati!... ;).

P.S.

Cum fac sa pun un video de youtube intr-un post :)?...ca am incercat sa iau de pe youtube link-ul embed si sa-l pun aici cu special BB code la html insa nu funtioneaza... :(, astept raspuns...multumesc anticipat :).

Edited by NeoAelon

stiti de ce am error la samp

mereu cand dau enter la ambulanta imi apare asta si nu pot intra in amb. Daca dau g am crash si daca dau de mai mult ori enter tot crash stiti cum sa-mi rezolv probelma?

aMoBM59.png

Edited by Sorin 27

stiti de ce am error la samp

mereu cand dau enter la ambulanta imi apare asta si nu pot intra in amb. Daca dau g am crash si daca dau de mai mult ori enter tot crash stiti cum sa-mi rezolv probelma?

aMoBM59.png

Acele erori apar daca ai un fisier in plus / minus in folderul GTA SA, sau daca ai tu vreun mod cu probleme.

BiGzen cum ti-ai pus la semnatura sa iti scrie BiGzen paramedic membre?

stiam ca era un site in care scriai ceva intr-un box si ti se genera automat un "emoticon" scriind ce ai pus in "box" . cauta si tu pe google "name generator" sau ceva de genul asta ca pana la urma gasesti ceva :)

Parerea mea despre melodia postata de ony12 este ca :

1.Mesajul este tare !

2.Limbajul este cam obscen !

3.Misto melodia !

Like

Edited by Denim

Salut all. Vreau si eu niste pareri despre aceasta melodie

Man...melodia este foarte tare, insa poti te rog sa imi spui cum ai pus sa se vada videoclipul de youtube in postul tau? :D

NeoAelon iei linkul de pe YouTube (Copy) si il pui pe postul tau (Paste)

Ati auzit de Slenderman?

Acest video este epic :))

Oh my god...Multumesc mult :)..... =)) nu am incercat asa din cauza ca am zis...ca n-are cum sa fie asa simplu =)))) Edited by NeoAelon

Se pare ca aceasta e ultimul meu post in aceasta factiune. Dupa cum am spus si in cererea mea pentru demisie , imi voi incerca norocul in F.B.I. La inceput a fost frumos , am inceput sa-mi fac grupul de prieteni (si actualul) : Eu , HaoS. , Andy. , LeR. , Don.Tito, BiGzen chiar si Tule (cu toate ca are un net prin sarma ruginita :)) ). In concluzie bafta !

ma ,dar toti ma parasiti:| :)) mai acusi nu o sa mai am prieteni in factiune ... trebuie sa imi fac altii !!!

Da eu ce sunt ma ? Stai calm an3k o sa vezi cati prieteni o sa ai !!!

Ce-i care au parasit factiune va doresc mult succes in continuare !!!

Edited by Denim

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic