Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza colegi, acum am venit de la scoala si bafta la comenzi ne auzim in game

Edited by D3ea

Salut colegi ! Doar ce am venit si eu de la liceu ...a fost o zi usoara zic eu :) ,chiar daca am avut si mate . Ne vedem in-game.

Da ,Denim trimite-mi daca ai o poza preferata pe care ai vrea sa ti-o fac ,daca nu imi spui cu ce vrei sa iti fac. Si lasa-mi detaliile in PM . Astept PM !

Noapte buna colegi ! Ne vedem maine . Hai ca e vineri :) ,mai suportam o zi.

Welcome celor noi ! Ce va pot spune...Sa fiti uniti ,NU va certati /jigniti si cel mai important ascultati de cei cu rank mai mare ca voi . Nu uitati ,lucrul in echipa si respectul sunt cele mai importante.

Ce ma dispera PC-ul meu nustiu ce de la placa audio nu merge si acum nu pot sa intru in samp pentru ca nu imi da voie :| Din raportul mai aveam 5 comenzi si il terminam :|

Aceeasi problema am avut-o si eu mai demult cand aveam win xp, si stiu ca dadeam rr la pc si nu mai intram in nimic si mergea ;) Incearca asa si porma spune-mi daca ai reusit.. Edited by Schwepp

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic