Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut colegi ! Yuhuuu gata a trecut saptamana :) a venit weekend-ul .Hai sa dam bataie la comenzi ,si asa avem putine...SUCCES ! Ne vedem in game.

Salut colegi ! Hai sa mai tragem putin acum pe ultima suta de metri ,ca si asa nu avem prea multe comenzi prin accept...Succes ! Ne vedem in game.

@Daves imi pare rau ca pleci...ce pot spune ai fost un coleg si un prieten bun ,un ,,Medic'' serios si sociabil .Un om care stie ce vrea ;) si cu care poti vorbi .Iti urez mult noroc si succes pe viitor !

Sa mor eu ce disperati dupa comenzi sunt copi astea... Azi mi-a fost suspendat de 2 ori permisul de conducere si odata cand aveam comanda si aveam lag si sirena nu era on din cauza ca aveam lag . M-ai am 10 heal-uri da doamne sa le termin ...

Am observat ca majoritatea dintre cei noi intrati au probleme cu uploadul raportului. Daca nu stiti sau nu sunteti siguri de ceva nu ezitati sa cereti ajutorul unui rank mai mare! Contactati-ma in joc sau prin PM daca aveti nelamuriri.

Salutare. Ce mai faceti? Eu abia am reușit sa postez raportul pe saptamana asta si mai sunt câteva greșeli. Sper sa ma ierte Bil. Saptamana viitoare va fi mult mai bine. Noapte buna.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic