Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor! La multi ani missy, iti doresc multa sanatate, si sa ti se implineasca toate dorintele. :D

Tin sa va anunt ca saptamana aceasta raportul este optional.

Am plecat sa ma uit la filmul de pe Pro. Noapte buna tuturor si succes maine la scoala. Bye!

Multumesc!!! :*>:D<<'>

La multi ani Missy!

Multumesc!!! :*>:D<<'>

Hello my colleges , today my first day since 4 months that i woke up at 08:00 am :D i think most of u are in school good luck with that :*

Oh how come you woke up that early? Well it seems that's why I didn't see you in game last night, when I got home. :))

Edited by BTD Missy

La multi aniii Missy <3, sa ai tot ce iti doresti, multa sanatate, multi baieti frumosi, si un an frumos cu multe bucurii :X

Mersi mult! :*>:D<<'> :D

Si tie Juan , sa traiesti si tu cu numele [ nu uita IONII sunt cei mai tari :)))]

Rectific, Ionii sunt cei mai nabi...

Neatza...se pare ca am fost cam inactiv deoarece am avut probleme cu PC-ul si am fost plecat in cantonament...

Ce se intampla de e Teylo leader la noi? :)

Eu nu am facut reclamatia ca sa-l dau afara pe bil, eu am vrut sa ma bage cineva in seama. Am vrut sa vad ce s-a intamplat cu el . Nu am vrut sa-si piarda liberul . Chiar am si specificat acolo

Eu nu am facut reclamatia ca sa-l dau afara pe bil, eu am vrut sa ma bage cineva in seama. Am vrut sa vad ce s-a intamplat cu el . Nu am vrut sa-si piarda liberul . Chiar am si specificat acolo

Deci eu nu pot sa cred cat de fals esti, cum poti, cum ai tupeul sa spui ca ai facut reclamatia "sa vad ce s-a intamplat cu el", pai tu printr-o reclamatie afli ce s-a intamplat cu liderul tau? Te-a primit in clan, ti-a dat o sansa, ti-a dat salarii, rank si toate cele si tu il arzi pe la spate cu reclamatii pentru inactivitate? Dar poate omu' are o problema personala sau tehnica, mureai daca mai asteptai putin? Crezi ca pana la urma nu s-ar fi intamplat asta? Chiar asa de disperat esti dupa rank up? N-ai pic de personalitate, mi-am dat seama de la inceput cat de "valoros" esti si daca dai reply la postul meu, nu ma lua cu amice / prietene, ca n-ai tu nici o tangenta cu mine. In fine, faptul e consumat, oricum era ceva inevitabil, si-ar fi pierdut in cele din urma liderul.

P.S. Daca in cele din urma, Brunetta., Tule sau Jack_D nu va primi lider-ul, eu fara sa ma mai gandesc, voi parasi aceasta factiune. Cheers!

Edited by MS InSaNe

In primul rand vorbesc cu tine cum vreau ;) . Nu ma iei pe mine cu arfe sau cu alte chestii banale care le spui . Imi pun ce nume vreau eu . Tu de la bun inceput ai fost un disperat de comenzi si vei fii in continuare . Eu disperat dupa rank ? :)) Ma fac pe el de rank, puteam sa intru in alta factiune daca voiam . Ai grija cum te comporti cu mine . Nu ti-am comentat tie nimic, te bagi asa in seama cum vrei tu .O fi el un joc sa stii, dar trebuie sa-l respecti . Esti ON e bine, nu esti asta e .

Edited by DC GeoValorosul

EDIT: N-are rost sa-mi consum nervii cu tine, esti prea "valoros".

Edited by MS InSaNe

Hey buddy , how r u ? , u know that game ( The Crew ) will release for PC too but , at 3rd Quarter of this year 2014 , and try to watch the trailer of ( Watch Dogs and Tom Clancy's the division ) they are awesome games :D

Edited by nWo FoFoToTo

, oh, really? awesome to hear that, I look forward to play that game "The Crew". I'm not a big fan of Tom Clancy's games, but if you insist, I'll watch the trailer, and I can't wait to play Watch Dogs! That game rulls! <3

Dragu' meu prieten. Eu macar am curaju' sa pun o poza cu mine . Tu esti un copil fara viitor care stai toata ziua pe PC si freci menta . Erai boss-ul comenzilor =]], vai de capu' tau . Aveai bind 100%, acceptai comenzile la 3 secunde . Iauzi imi rupi picioarele =]], ma apuca rasu' cand te aud . Cand treci prin Bucuresti (Smechere) lasa un PM .

Buna seara Paramedic !

Stiu ca n-am mai lasat demult un post pe aici, dar vroiam sa spun ca imi pare rau de pierderea lui Bil..... Era un lider bun si un prieten adevarat :)

Pot fi sanctionat pentru acest post, dar sincer nu ma intereseaza.

Vroiam sa va felicit si activitatea...

( despre reclamatia lui Bil, nu am ce sa zic.... :) )

Bafta Paramedici !

Edit: Nu vreau sa fac posturi aiurea, am deja probleme cu warn-ul pe forum, mie nu-mi convine aceea reclamatie, dar nu pot sa comentez.

Edited by pH SondOfTheTime

@, pai ai zis ca nu te intereseaza daca te sanctioneaza pentru post, atunci de ce nu zici nimic despre reclamatia lui Bil? Oricum nu-ti pasa de sanctiune. Descarca-te, zi tot ce crezi, nu-ti fie teama.

, oh, really? awesome to hear that, I look forward to play that game "The Crew". I'm not a big fan of Tom Clancy's games, but if you insist, I'll watch the trailer, and I can't wait to play Watch Dogs! That game rulls! <3

its okay if u dont like Tom Clancy's , but Watch dogs <3 , i cant wait more it will be release at April , 2014 ..

Neata paramedici.. va urez succes la toti.. tot nu imi vine sa cred ca bil nu mai este..

Ti minte insane despre ce ziceam despre lumea asta cum poate sa fie... e na sa vezi si sa nu crezi

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic