Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

N-am mai postat de o gramada de timp aici :))

Welcome celor noi. Sa stiti ca, intrand in aceasta factiune va expuneti la un nivel ridicat de nabism.

La multi ani, :*

Mersii :* <:-P

Edited by IoanaB

Baaaa nu aveti somn in voi?

Oricum Traiasca sefu nostru :* la multi ani si pupici si pupici :* .

Edited by South Albertoy21

Salut, in primul rand vreau sa le urez un calduros "La multi ani!" Ioanei si lui Razvan, va doresc multa sanatate si fericire in viata (ambele). Sper sa ajungeti cat mai departe in-game si in realitate si sa nu va schimbati caracterul / personalitatea, sa nu uitati de unde ati plecat, e cel mai important acest aspect.

In al2-lea rand, pentru cei noi care poate arunca un ochi pe aici, va rog frumos sa fiti foarte atenti cand preluati comenzile cu /accept medic, fiti atenti cum anuntati pe /r "comanda x la mine", trebuie sa fie exact ca in ghilimele, nu se face nici un fel de exceptie, exact la fel si cand se fac listele pentru cei care merg sa dea heal la event. Nu va irositi sansa de a fi in aceasta minunata factiune, incercati sa nu faci glume proaste si fara gust pe /r si mai ales sa glumiti cu cine nu va permiteti, fiti si ganditi putin mai matur decat trebuie, e mai bine sa fii tacut decat sa vorbesti mult si prost, sper sa va integrati si sa ajungeti cu totii cat mai sus in cadrul factiunii.

Take care, over and out.

InSaNe was here...

La multi ani Ionică , mă ierţi că te felicit cu întîrziere dar eo eram la odihnă cînd era ziua ta.

Ioana, îţi doresc multă sănătate , iubire , fericire. Respectăţi părinţii pentru că ei ţi-au dat o şansă de a trăi , şi ei sunt aceia care îţi va da un sfat de folos.

Hai Ionică , să creşti mare ( în tot corpul :P ). O pupică din partea mea.

Salut Paramedicilor & fostii mei colegi. Am propus si eu o propunere iar daca voi vreti sa fie implementata o puteti sustine cu un Plus(+). Click . Va multumesc si sper sa nu primesc REPORT :)

Nu-si mai are rostul deoarece nu se poate modifica din Script.

Edited by Ghytza112

Welcome celor noi si succes celor care mai trebuie sa dea proba practica :D Aveti grija la comenzile cu /accept medic, la pretul cu care dati /heal si inca ceva foarte important, respectati toti membrii factiunii, chiar daca au acelasi rank cu voi sau mai mare. Intrand in aceasta factiune va expuneti la un nivel de nabism peste limitele normale =))

P.S: Casa de piatra nabule :*

Astazi in urma unui eveniment am venit cu o propunere pentru server pe care o aveam in cap de mai bine de un an de zile, insa daca am plecat din medici nu am mai postat-o eu nelovindu-ma de aceasta problema. Sper ca si voi sa impartasiti aceasta propunere si sa oferiti like-uri ori stele dupa caz.

http://forum.b-zone.ro/topic/219617-propunere-textdraw-checkpoint/

Astazi in urma unui eveniment am venit cu o propunere pentru server pe care o aveam in cap de mai bine de un an de zile, insa daca am plecat din medici nu am mai postat-o eu nelovindu-ma de aceasta problema. Sper ca si voi sa impartasiti aceasta propunere si sa oferiti like-uri ori stele dupa caz.

http://forum.b-zone.ro/topic/219617-propunere-textdraw-checkpoint/

Îmi place ideea ta. Și eu am pierdut astfel 2 comenzi.

Apropo, salutare noilor colegi! :*:*

Ady007 - Admin 5

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Urez multa bafta pentru raport, factiunilor pasnice!

, pai prima e chiar folositoare, a 2-a am propus-o si eu de vreo 2 ori... cu toate ca si aceea e folositoare.

Nu stiu cum vad ei lucrurile, asta e :)).

Totusi nu inteleg cum au bagat masini in plus la TTC

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic