Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

10419469_526824634107585_303183862086862

Multă baftă la examene!

Și eu aș face la fel, dar deja m-am atașat de unii dintre voi :D Oricum, cred că o să iau o pauză de o saptămână înainte de BAC.. Se poate chiar dacă am rank 1? :D

Edited by Vixx

Salut, ce mai faceti?!

Succes bai la examene, si tuturor care-l mai dau.

Ps: prin examene ma refer si la BAC :)).

Oficial e vacanta, deeeeeeeeeeeeeci VACANTA PLACUTA !! :X

O vacanta placuta tuturor si succes la examene, sper sa picati :)) glumesc :P Aaa, da, era sa uit, WELCOME celor noi, sper sa va acomodati cat mai bine aici in factiunea asta de nabi :)) Bafta nabs!

O vacanta placuta tuturor si succes la examene, sper sa picati :)) glumesc :P Aaa, da, era sa uit, WELCOME celor noi, sper sa va acomodati cat mai bine aici in factiunea asta de nabi :)) Bafta nabs!

Mulțumesc și pentru ”succes” și pentru ”WELCOME” :D

Eu cred că m-am acomodat cât de cât cu voi :P Sunteți niște oameni buni, de treabă și care țin la glume, iar asta îmi place mult :) Sper să nu dau cu bâta-n baltă :)):D

Neatza paranabi. In primul rand vreau sa va urez la toti vacanta placuta, succes celor ce au examene si WELCOME celor noi, sper sa va simtiti bine aici in Paramedics. Ne vedem prin game :*, salpa.

Uitati, cititi cu atentie ce zic mai jos, pentru ca eu nu am nici cel mai mic chef de cearta.

- Atunci când un player tocmai se pregătește să organizeze un eveniment, iar player-ul respectiv ne permite accesul cu ambulanțe spre a oferi servicii medicale participanților la event, putem trimite maxim 2 medici.

Aceasta fraza e extrasa din al nostru regulamenti, si uitati ce scrie:

-"iar player-ul respectiv ne permite accesul cu ambulante"- adica sa zica "DORESC CA DOUA AMBULANTE SA SE PREZINTE LA EVENT"= lista.

-"putem trimite maxim 2 medici"- maxim, nu minim, sper ca se vede. Atat timp cat cel ce a facut zice pe /e ca "vreau ca X sa vina cu heal", el vine. Asa a fost de cand sunt aici.

In privinta acestei 'discriminari", eu nu am facut nimic altceva decat sa-mi ajut un prieten la nevoie, daca asta considerati voi nedrept eu imi astept sanctiunea.

Nu am chef de cearta pe /r, bafta si sper ca m-am facut inteles.

Uitati, cititi cu atentie ce zic mai jos, pentru ca eu nu am nici cel mai mic chef de cearta.

- Atunci când un player tocmai se pregătește să organizeze un eveniment, iar player-ul respectiv ne permite accesul cu ambulanțe spre a oferi servicii medicale participanților la event, putem trimite maxim 2 medici.

-"iar player-ul respectiv ne permite accesul cu ambulante"- adica sa zica "DORESC CA DOUA AMBULANTE SA SE PREZINTE LA EVENT"= lista.

-"putem trimite maxim 2 medici"- maxim, nu minim, sper ca se vede. Atat timp cat cel ce a facut zice pe /e ca "vreau ca X sa vina cu heal", el vine. Asa a fost de cand sunt aici.

In privinta acestei 'discriminari", eu nu am facut nimic altceva decat sa-mi ajut un prieten la nevoie, daca asta considerati voi nedrept eu imi astept sanctiunea.

Tu in calitate de medic care cunosti regulamentul nu avea voie moral sa-l chemi explicit pe albertoy cand au prioritate rank 1-2

Nu primesti nimic, nu ai de ce, tu ai fost organizatorul :) si nici eu nu primesc nimic pentru ca nu am de ce sa primesc ceva :))) adica cine a fost sanctionat pana acum ca s-a dus la event cu heal dupa ce a fost chemat pe /e :)))

Edited by AshimaPetrisor

Nu primesti nimic, nu ai de ce, tu ai fost organizatorul :) si nici eu nu primesc nimic pentru ca nu am de ce sa primesc ceva :))) adica cine a fost sanctionat pana acum ca s-a dus la event cu heal dupa ce a fost chemat pe /e :)))

Cred că ai punctat exact ceea ce trebuie. Asta ar trebui să înlăture orice urmă de nedreptate.

South DemonRullz, un adevăr general valabil este următorul: membrii de rank mare își fac propriul regulament.

Eu am rank 1 și vreau să completez raport prin dreptul indicat în regulament. La un eveniment public, la rank 5 tu faci lista (regulament).

Oferi prioritate celor de rank 1, 2. A fost prezent rank 3, pentru că orgoliul este prostesc. Am intrat în facțiune crezând că există ordine și pot deprinde activitatea mea de jucător cu plăcere si dăruire.

Țin pumnii colegilor la examene și sper să reapară disciplina din facțiune cunoscută de mine, în trecut.

O tot tineti asa... dar nu inteleg ce treaba are un event facut personal cu paramedics, eventul este event si paramedics este paramedics.

Eu ca si organizator ca este eventul meu chem si fac ce vreau.

P.S in regulament nu scrie ca nu ai voie ca si medic sa nu iti chemi un coleg :):* cius

Edited by South Albertoy21

Ba terminati ma numa sa scoateti ochii stiti lasatil pe Albert in pace nu are nici o vina si nu agresit nimic cu nimic gata terminati o data atata taraboi pe un event zici ca e viata voastra pusa in joc.

O tot tineti asa... dar nu inteleg ce treaba are un event facut personal cu paramedics, eventul este event si paramedics este paramedics.

Eu ca si organizator ca este eventul meu chem si fac ce vreau.

P.S in regulament nu scrie ca nu ai voie ca si medic sa nu iti chemi un coleg :):* cius

Sa ascultam decizia adminilor. Faptul ca spre deosebire de voi eu nu scot gunoiul in strada nu inseamna ca m-am calmat, am mutat discutia pe pm intre cine trebuie. Asta nu este un chat ci un topic unde se discuta doar intrebari, nelamuriri si alte discutii ce tin de organizarea factiunii astfel incat cei care nu sunt online la momentul discutarii problemei sa poata fi informati.

In regulament scrie ca se face lista si punct. Nu zice ca daca cere organizatorul un anumit medic lista nu se mai face. S-a cerut lista explicit de catre John_Oanca si voi ati refuzat-o.

Petrisor te rog sa termini. Toti am cerut sa incheiem acest subiect. Gata, ce nu poti itelege. A fost a trecut gata ma da numa sa va scoateti ochii din cap stiti,

asta este problema nu stiti sa fiti uniti nu ca sa-r fi intamplat ceva gresit. Nu stii sa fi unit!

Tu ai 3 postari fara sa fii implicat, mai bine ti-ai prezenta raportul decat sa comentezi. Vezi ca nu ai voie sa postezi daca nu sunt alte 2 postari intre ale tale. Si chiar astept o sanctiune in privinta asta.

Edited by AshimaPetrisor

Salut, sper ca cei cu proba la romana de azi s-au descurcat si mult succes miercuri la matematica ;).

Pe langa asta, tin sa va anunt daca inca n-ati aflat ca programul de war pe timpul verii este intre orele 13-15, deci fiti atenti si stati cu /turfs on intre acele ore ;).

O zi buna, si o saptamana plina de impliniri pentru cei cu bac/evaluarea nationala :D.

Salutare colegi :X .

M-am gandit sa postez 3 video-uri cu bus-ul "magic" de acum cateva luni :emo: .

P.S. Succes pentru cei cu bac sau evaluarea nationala :* .

Cand ma uitam la pozele alea imi aduceam aminte de fostii nostrii colegi :( ma bucur pentru ei ca in mare parte au obtinut ce au vrut si le doresc succes in continuare chiar daca au plecat de aici, wukong ma bucur ca exista oameni ca tine sa tina astfel de amintiri in pc :* Tot respectul pentru ioana,wukong, si persoanele care mai au astfel de amintiri.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic