Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Vai, îţi mulţumesc pentru poze. :))

Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru urări, înseamnă mult pentru mine. Atitudinea mea faţă de voi nu se va schimba, rămânem la fel ca până acum, dar nu înseamnă că nu vă voi sancţiona dacă este cazul. Sper să facem treabă bună împreună şi de acum înainte. Vă doresc o zi bună! :*

Eeeee ramai la fel :X asta vroiam sa aud. Insfarsit asa trebuie sa fie un Leader :X Nu zic ca Tule nu erea asa chiar si el erea super de treaba :D Te salut Tule.

Chiar daca romana mea e de balta... nu prea ma intere de ce zice lumea =)). GG lore inca o data pt Leader. Ti-ai schimbat skinu?

Helaaaaau paramedics! :X Ce mai faceti? Chiar daca nu am voie sa postez aici totusi vreau s-o felicit pe naba asta de Lore pentru lider, chiar meritai functia asta dupa foate mult timp in factiune! :* Bafta gainooo :*

Faina noua poza lore :X se imbina perfect Apusul + bicicleta + fata frumoasa (Lore) + blugi dinaia mici =)) + ochelari de soare + tricou micut + jacheta din material de blugi .. nu stiu cum sa le zic =)) + cercei + par prins super fain + sezut gri + bicicleta alba totul perfect =))

Scuze de edit am uitat sa zic + frana fata neagra care arata genial =))

Edited by 69Alexutz69

Multa bafta in game si Real Life: Sergiu , Faraonul si Hack.

Felicitari Lorica pentru Lider, De cand te stiu, mereu credeam ca meriti lider. 2 ani in factiune , meriti si mai mult.

Mersi ca mati ranit si mai tare de cat eram dupa moarte unchiului meu, mersi tule ca nu mi-ai acceptat cererea de inactivitate in cel mai greu moment din viata mea de pana acum, mersi pentru uninvite, mersi pentru cele 2 saptamani frumoase petrecute alaturi de voi cei dragi mie,

Mr Smoke, nu trebuie sa-ti versi nervii pe nimeni. Intelegem ca te afli intr-o situatie nu tocmai buna, dar sincer nu intereseaza pe nimeni motivul inactivitatii taile. Atata timp cat nu te cunoastem, nu cred ca o sa planga nimeni cand o sa citeasca cele 2 randuri de mai sus sau sa se simta vinovat pentru ca nu ti-a acceptat cererea de inactivitate. Iti spun asta din experienta. Vad foarte multi copii, prieteni care isi scriu intreaga istorie pe Facebook, Status-uri, etc, lucru foarte prost, deoarece acele lucruri pot fi folosite mai tarziu impotriva ta. Iti urez condoleante. Numai bine.

Cat e smecherul de mare
Are ziua lui cand moare
Pamantu nu-l stapanim
Toti ne nastem toti murim

Edited by Don SEF

Smoke sincere condoliante, chiar daca pe uni poate nu ii intereseaza de ce ai fost plecat atata timp, mie imi pasa. Cand decedeaza cineva din familie pe care ai iubit este foarte greu. Sper sa treci cu bine peste asta. Nu te enerva este un joc mai ai timp sa intri din nou in paramedics. Viata merge inainte si sa nu te dai batut niciodata.

Țin să le urez, Welcome celor noi, sper să vă simțiți, cât mai bine și să vă acomodați cât mai repede și sâ nu faceti prostii, când nu știți ceva nu ezitați să contactați un rank mai mare.

Edited by HeHu

Sall all.suny zCristineL.

Va salut de la pescuit

O seara fains tuturor.

A da. Brunetto,o sa ii dau mainea missy proba practica,mai am doar 2 accepturi de facut.maine pe la 12 vin acasa

Foarte bine. Lore sper ca ti-a placut petrecerea surpriza. Am incercat sa fie totul cat mai frumos pentru tine deoarece meriti asta. De 2 ani de zile faci parte din aceasta factiune minunata si tocmai ai luat si leader, deci pe langa cadoul nostru tu singura ti-ai facut unul dintre cele mai frumoase cadorui din sa-mp pe care si le poate face cineva. Felicitari din nou. Sper ca ti-a placut petrecerea gandita de mine si de ioana care nu ar fi putut fi facuta fara ajutorul colegilor mei si celorlalti ce ne-au ajutat. Multumesc tuturor ca ati contribuit la aceasta Surpriza!

PS: Chiar daca nu scriu eu corect sau uneori nu prea construiesc propoziti aiurea si nu au logica in acest aliniat am scris ceva frumos ce a fost din suflet nu de dragul de a face ceva. Sa fiti iubiti cu totii!

Heii nabilor.

In primul rand, vreau sa va arat niste poze de la petrecerea surpriza in cinstea lui @Loriii si a celor 2 ani in Paramedics -> http://imgur.com/a/cEHe6

Ideea a fost al lui si de cateva zile tot spunem ca o organizam :))

Felicitari nabei noastre pentru functia ei si la mai multe. 8->

P.S: Le multumim si celor 2 nabi, si pentru ajutor :*

In al doilea rand, bun venit tuturor celor noi, aveti grija la reguli si la nabism. [-X

Edited by IoanaB

Multumesc Ioana ca m-ai ajutat sa fac acest eveniment. Chiar meriti sa fi pe lista mea cu persoanele pe are le onorez si inseamna ceva pentru mine.

Tot timpul te implici si incerci sa faci tot ce este mai bine pentru toata lumea. Pe langa asta mai ai si simtul umorului. O fata super de treaba (Domnisoara/Domnita) nu fata, sa ma adresez mai frumos pentru ca ai facut si tu foarte multe pentru factiune si pentru mine.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic