Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Post sunny. :)! I saw that you are around nab, and stay near us always, becouse you become a brother for me.

Noapte buna colegi.

P.S.: Va rog sa nu uitati de sedinta de maine, daca nu puteti veni, faceti Invoire.

Buna Dimineata Paramedics un nou inceput de saptamana, pacat ca incepe cu scoala :| ! Abea m-am trezit si vreau sa imi pun niste muzica pe telefon sa am ce sa ascult la liceu. Va doresc mult succes si spor la rapoarte :D !

Asa fac si eu in drum spre liceu/la liceu, ascult muzica.

Salutari paramedics, inceputul saptamanii... scoala, raport de activitate, de toate mai pe scurt, stiind asta, va doresc mult succes!

Ne auzim pe [/r] in game.

asood,Party,Mango,Row3r,Edison si esham in ambulante.

Sefa noastra Brunetta in Ranger.

Cea mai activa factiune este Paramedics.

3gu4atJ.png

uyzbcst.png

Foarte tare poza :)). Chiar suntem activi.. insa uni playeri nu constientizeaza asta.

O seara buna sa aveti paramedics, sa fiti iubiti.

Sarut mana! Pace!

@Albertoy21, @Loriii, @DemonRullz, @IoanaB, , @MichAella, ce faceti bai nabilor?! Voiam sa va spun ca mi-e dor de voi, si nu numai... dar nu stau acum sa-i scriu pe toti. Mi-a atras astazi DemonRullz atentia pe Facebook ca nu mai bag lumea-n seama. Pai sincer sa fiu, m-am luat cu altele si mna, din pacate usor, usor se va pierde legatura, tre' sa fim realisti. Sper ca totul e perfect la voi, va doresc la toti s-aveti parte de tot binele din lume! Probabil e ultima oara cand va deranjez pe Forum, pnm, sper ne auzim cat mai des pe Facebook, mai lasati si voi mesaje si discutam... v-am pupat, aveti grija de voi nabi! :*

Si din nou acelasi InSaNe, va saluta!

O seara buna va doresc Paramedics!

Edited by Doc InSaNe

asood,Party,Mango,Row3r,Edison si esham in ambulante.

Sefa noastra Brunetta in Ranger.

Cea mai activa factiune este Paramedics.

3gu4atJ.png

uyzbcst.png

Lol Omg Nabs what is this 6 ambs si 1 ranger all at cnn same time even leader sub leader present looks like new paramedic hq ls xD

Edited by TE Suny Ali

Frumos moment InSaNe :)! :)).

Hai, Sarut mana si ca in totdeauna Sa fiti iubiti! Sanatate si virtute sa aveti comenzi sa aveti la cine da [/heal]! Noapte buna.. :*!

Lore stiu ca nu iti place ceea ce o sa fac insa sper de data asta sa ma ierti... foarte rar fac acest lucru !

Scuze ca postez manele

Uite de la mine pentru InSaNe si Albertoy

https://www.youtube.com/watch?v=vFN71NI7bvc

Edited by Alexutz Legend

Si acum parca mai am emotiile alea, am avut mai multe emoti la tine decat la mine :))).

Buna seara paramedics, m-am gandit sa mai postez pe aici si surprinzator l-am vazut pe bunul meu prieten Insane postand aici.

Ma bucur ca iti mai aduci aminte de noi :*

Remember the name of Sickness.

Hai neata medici. N-am mai postat de o vreme pe aici si cam ar fi fazul :))). Azi am ore doar de la 11, ca barosanii. E posibil sa ne mai auzim dupa ce vin de la scoala pana atunci spor la teme, raport, etc etc. Va pupa Paul :*.

Buna Seara, dragi colegi!

Tocmai ce am terminat si eu toate treburile pe care le-am avut si doresc sa va urez bafta la raport si la scoala.

Eu duminica voi pleca in Belgia pentru cateva zile, dupa care voi revenii inapoi.

Ma bucur ca sunteti activi in game si ca va dati silinta, chiar ieri un prieten mi-a zis ca de mult nu a mai vazut asa de multe ambulante pe strazi :)).

Brunetta (Lore) felicitari pentru level 69 :)), deaba astept si eu sa ajung la acel level insa pana atunci trebuie sa trec de level 34 :).

Spor la raport Paramedics, aveti grija de voi.

Sa fiti iubiti, Sarut mana, Pace si uitati de la mine pentru voi o melodie care mie imi da o stare de bine :)) si imi da adrenalina.

Buna Seara Paramedics, nu va urez Halloween fericit deoarece mi se pare o mare prostie aceasta sarbatoare si nici macar nu este o sarbatoare romaneasca.

Spor la raport membrii ai acestei factiuni, si va doresc un Weekend cat mai placut.

Eu duminica la ora 14:00 plec din Arad si decolez din Timisoara pe la ora 17:00. Sa aveti o saptamana viitoare cat mai placuta.

PS: cei care ati postat aici si nu faceti parte din aceasta factiune v-am facut post, faceti posturi total aiurea.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic