Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Chiar nu avem nevoie de urarile voastre, putem trai si fara ele, cu atat mai mult ca nu este o sarbatoare romaneasca, ci una imprumutata. Mai usor cu posturile la discutii, riscati report. Vreau sa le reamintesc membrilor factiunii noastre sa verifice prima pagina a topicului ( e a 69-a oara cand va spun si aici, si in game ) si sa se exprime in mai mult de 2 fraze.

Aici sunt pozele de azi -> http://imgur.com/a/9Exc9 :D ( +1 )

cs8ZXtV.gif

Ioana, ai dreptate in tot ceea ce zici, drept urmare, eu voi da report celor care posteaza aiurea aici fara sa faca parte din factiunea paramedics.

Foarte frumoase pozele, si doresc sa ii urez inca o data Good Luck (Mult Noroc) lui Jas care astazi a decis sa plece din aceasta minunata factiune.

Deabea astept sa fac 6 luni in aceasta factiune, mai sunt 5 zile :)), pacat ca nu voi fii aici, ci voi fi in Belgia.

Sa fiti iubiti, Sarut mana si noua mea replica Pace!

Ultimi 3 membrii care au postat in acest topic, va rog sa respectati regulil acestui topic.

Daca nu stiti regulile, consultati prima pagina, acolo este regulamentul acestui topic.

Nu mai scrieti propozitii de gen Welcome celor noi, Ce mai faceti, cum o mai duceti, daca doriti sa scrieti ceva, faceti-o cu cap si incercati sa inbogatiti cat mai mult postul vostru.

Atentie: Cei noi, aveti grija la comenzile cu [/accept medic], nu folositi binduri sau Ctrl V deoarece este interzis.

Aveti grija cu cat acordati [/heal] si aveti grija: NU faceti comenzi aranjate, este strict interzis.

Sa fiti iubiti!

Sarut mana!

Pace!

Vorbim in 08.11.2014 sau 09.11.2014, cand ma intorc din Belgia!

Neata Paramedics, m-am trezit si eu mainainte... nu am avut un somn asa "lung". M-am culcat la 5:30 si m-am trezit la 9:30 ... :| . Pe de alta parte:

Welcome celor noi. Sper sa va acomodati repede si sa ne intelegem cat mai bine cu totii. Ne auzim in game. Baftalos!

Edited by BS DaryusAndrey2003

Buna dimineata Paramedicilor. In primu' rand vreau sa va urez un calduros bun venit celor noi. Sper sa va simtiti bine alaturi de noi, si sa profitati de aceasta ocazie. Lucrati cu atentie la rapoarte, sa nu gresiti ca mine, primu raport:)). Sa aveti o Duminica frumoasa!

Neata paramedici, de obicei aici se posta frecvent, dar se pare ca nu s-a mai postat de 3 zile :)), fenomen neobisnuit.
Tin sa va urez o zi placuta si ne auzim in game pe chatul nostru favorit unde se face spam [/r], va pup si numai bine, succes!

Buna dimineata Paramedicilor! Inca o zi insorita, am un chef de samp, dar sunt la scoala:(. Succes la raport, mai aveti putin, grabiti-va. Pe seara nu voi putea fi on deoarece merg la Balul Bobocilor :D

Hey...Ce faceti? Cred ca unii ma stiti,sunt SoBy,fost paramedic rank2 :D

M-am gandit sa postez sa vad ce mai faceti,bine sanatosi? Abea astept sa deschideti aplicatile sa ma alatur voua din nou! :** Va pwp si succes in tot ce v-ati propus!

Neata toata lumeaaaaaaa, mno, am incercat sa-mi deschid si eu un canal de YouTube, nu stiu daca voi evolua sau va iesi ceva bine, dar voi incerca, sper sa mai evoluez si eu. Deocamdata am 14 abonati, :)), m-am decis sa filmez ceva, Minecraft, Sa:mp chiar, ori Far Cry. Puteti sa ma mai ajutati si pe mine sa urc mai sus, va rog eu, nu costa, nu face nimic, decat o apasare. Va multumesc mult. O zi buna :).

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic